Guardamar del Segura
Guardamar del Segura
Guardamar del Segura
Guardamar del Segura
Guardamar del Segura
Guardamar del Segura
Guardamar del Segura
Guardamar del Segura
Destinació compromesa amb la qualitat

WEBCAMS

en directo

Blogs en video


Amants del sol i de l'encant natural, una de les joies de la Costa Blanca vos està esperant. Guardamar del Segura és una localitat alacantina que es caracteritza pels seus llargs dies de sol durant tot l'any i la seua bellesa paisatgística. Una destinació que has de descobrir.

Què veure a Guardamar del Segura

Aquest municipi costaner és el lloc de desembocadura del riu Segura, d'ahí el seu nom. Un lloc de convivència de cultures que s'ha convertit en un poble màgic de la zona. Els seus 11 quilòmetres de platja i la seua gran pineda et conquistaran des del primer moment.

L'essència marinera es respira pels carrers i platges de Guardamar del Segura. Les seues costes d'aigües turqueses i arena blanca als peus del Mediterrani conviden a capbussar-se en elles per a gaudir d'un refrescant bany. Al llarg de la zona litoral destaca el seu ecosistema dunar, reconegut com el conjunt dunar més important de la costa mediterrània.

Guardamar del Segura compta amb un ric patrimoni cultural i arqueològic a conseqüència de les diferents ocupacions en diferents èpoques de la història. Destaca la Rábita Califal, l’únic conjunt monacal islàmic conservat quasi íntegrament, compost per 23 cel·les oratori i declarat Bé d'Interés Cultural. Un altre conjunt declarat BIC és la Ciutat portuària fenícia de La Fonteta, formada per una muralla, un carrer perimetral i habitatges adossats. Però Guardamar del Segura posseeix molts més jaciments que val la pena visitar.

Quan parlem de la seua bellesa paisatgística, cal esmentar la Pineda de Guardamar. Un espai forestal a la vora del Mediterrani amb 800 hectàrees d'extensió, en les quals conviuen espècies com pins, palmeres, xiprers i eucaliptus.

La gastronomia de Guardamar del Segura està representada per dos productes autòctons, com són la nyora, ingredient que aporta sabor i aroma en els arrossos, i el llagostí, peculiar per la seua cua tricolor (morada, roja i groga).

Un lloc on el sol està present durant tot l'any i que posseeix una bellesa incalculable a conseqüència del seu patrimoni cultural, els seus paratges naturals i les seues platges d'aigua turquesa. Vine a conéixer aquest municipi alacantí tan idíl·lic. Hi estàs convidat!


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Campings
Hotels
Vivendes turístiques
Empreses gestores
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Propostes de viatge

Publicacions