en directo
Guardamar del Segura
24ºC Hui
Despejado Max. 31º Min. 24º
6, 20/07/2024
7
Despejado Max. 31º Min. 26º
8
Despejado Max. 31º Min. 26º

Què veus?

La webcam està situada a l'Hotel Meridional, ubicació que ens permet veure les meravelloses platges de Guardamar del Segura. En concret, la platja de la Roqueta i la platja Centre de Guardamar.

Situada a la costa sud d'Alacant, Guardamar del Segura alberga un litoral amb unes platges d'arena de gran qualitat, l'exotisme de les seues dunes que guarden vestigis de civilitzacions passades i una completa gamma de serveis turístics per a gaudir de la visita.

Què pots fer prop de Guardamar del Segura?

Aquest ciutat costanera ens ofereix multitud d'opcions per a tot tipus de viatgers. La seua part històrica i cultural ens permet visitar el Castell de Guardamar del Segura, des d'on s'aconsegueix veure una àmplia panoràmica de tota la badia i les terres del Baix Segura.

Per als apassionats de la mar, la costa de Guardamar està formada per platges verges d'arena fina i aigües cristal·lines, situades a ambdós costats de la desembocadura del riu Segura. A més de les nomenades anteriorment, destaquen la platja Montcaio, la de la Babilònia o la de Les Ortigues, considerada una de les platges més tranquil·les de Guardamar.

La gastronomia de la ciutat també ofereix nombroses possibilitats. N'és mostra el conegut Flamet de nyores de Guardamar.

Què més es pot demanar?

24ºC Hui
Despejado Max. 31º Min. 24º
6, 20/07/2024
7
Despejado Max. 31º Min. 26º
8
Despejado Max. 31º Min. 26º

Mapa