Blogs en video

L'Illa de Tabarca és un lloc mediterrani, diferent, especial i molt acollidor. Passa de 55 habitants a l'hivern a més de 4.000 turistes al dia que la visiten cada estiu. Aquesta illa té un encant únic que faran que vulgues tornar més d'una vegada.

Què fer en l’Illa de Tabarca

L'única manera d'arribar i gaudir d'aquest encant del Mediterrani és amb una embarcació. Des del port de Santa Pola podràs eixir rumb a l'Illa de Tabarca.

Les seues aigües cristal·lines i turqueses són el lloc ideal per a practicar snorkel i submarinisme i contemplar la Reserva Natural Marina de l’illa. T’enamoraràs del seu fons! Aquesta illa, a més, està formada pels illots La Cantera, La Galera i la Nao. També podràs descobrir-la amb motos aquàtiques o en excursions organitzades en caiac. Una forma diferent de contemplar tot el patrimoni que hi ha en aquesta zona del Mediterrani.

L’Illa de Tabarca té una longitud de 1.800 metres i una amplària de 400 metres. El seu nucli urbà està envoltat per una muralla, ja que, en el passat, la seua costa va albergar un refugi de pirates barbarescos. Així que has de visitar aquestes muralles, declarades Conjunt Històric Artístic i Bé d'Interés Cultural.​​​​​​​

Encara que parega xicoteta, en aquesta illa pots gaudir de molts monuments que recullen la seua història. Podràs visitar les portes de Sant Rafael, San Miquel i Sant Gabriel o l'església de Sant Pere i Sant Pau. I què dir del seu far. No perdes l'oportunitat d'immortalitzar les millors albes i capvespres de l'illa.

Després de gaudir d'un dia de sol, mar i platja, el millor és assaborir un bon arròs a l'Illa de Tabarca. Deixa't seduir pel deliciós calder de Tabarca, un arròs elaborat amb caldo de peix de la badia de Santa Pola. Deliciós!

Troba

Nom

Inspira't

La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?

Propostes de viatge