Santa Pola: Descobreix Què Veure

Santa Pola

Main image
WEBCAMS
en directo
Blogs en video

Santa Pola és un lloc ple de coses a fer, paisatges únics i una gran opció per a començar a recórrer la Costa Blanca. No te la perdes!


Hi ha tants motius pels quals visitar Santa Pola que estem segurs que ens en deixarem algun per esmentar. Converteix-la en la teua pròxima destinació a Alacant i comença a planejar una escapada inoblidable!

Què veure a Santa Pola

Santa Pola, a la vora del Mediterrani, és el lloc perfecte per a començar a conéixer les meravelles que amaga la província d'Alacant. Les platges de Santa Pola són sinònim de relax, vida aquàtica i arena daurada, com la Platja Llisa, la del Tamarit, la del Pinet, la de la Gola o la d'Ermita.

Molt prop d'aquesta última podràs trobar un dels punts d'interés més rellevants del municipi, la Cova de l'Aranya. En aquesta cova es van trobar restes i utensilis de la vida d'habitants d'entre el 2500 i el 3000 a. C., i sobretot una rellevant pintura rupestre, representant un cavall roig.

Per descomptat, ens detindrem a esmentar les Salines de Santa Pola, un Parc Natural protegit d'increïble bellesa on practicar birdwatching i fotografiar imatges inoblidables. Al Parc es troba el Museu de la Sal, una parada interessant per a conéixer l'origen d'aquest lloc plagat de flamencs i camallargues, i també la Torre Guaita de Tamarit.

El Castell de Santa Pola és un altre punt d'interés que, a més, alberga els Museus de la Mar i de la Pesca, i pots continuar la ruta històrica descobrint la Casa Romana del Palmerar i viatjar al segle IV d. C.

El far, l'embarcador i el passeig marítim de Santa Pola són llocs perfectes per a un passeig que es gaudeix especialment amb els jocs de llums quan comença el dia i al capvespre. I finalment, no podem deixar de costat la seua increïble gastronomia, basada en peix de gran qualitat i en la qual l'arròs té el seu protagonisme. No et perdes aquesta destinació tan completa i converteix-la en la teua pròxima visita a la Comunitat Valenciana!


Com arribar:

Per la A-7, eixida 72, per a incorporar-se a la N-332 en direcció Cartagena. Per la N-340, s'ha de prendre igualment la N-332 en direcció Cartagena. A més, l'aeroport de l'Altet es troba a deu quilòmetres.


Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Campings
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Webcams

Inspira't

image
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?
image
Si penses en la Costa Blanca, segurament et ve a la ment una imatge plena de llum. Però quan cau la nit i el cel es tenyeix de color rogenc, la costa llevantina es converteix en una de les estampes més boniques i memorables del teu pas pel Mediterrani.
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!
image
Santa Pola és una bonica ciutat marinera que destaca per la qualitat de les platges o els arrossos i peixos. A més, un guardià rocós que sobreïx entre la resta s’erigeix com una talaia que domina aquesta ciutat de la comarca del Baix Vinalopó. Es tracta del castell-fortalesa de Santa Pola, un edifici que està declarat Bé d’Interés Cultural i forma part del patrimoni històric d’Espanya. És una meravella arquitectònica.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions