Santa Pola
Santa Pola
Santa Pola
Santa Pola
Santa Pola
Santa Pola
Santa Pola
Santa Pola
santa pola
alicante
santa pola
santa pola

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Santa Pola és un lloc ple de coses a fer, paisatges únics i una gran opció per a començar a recórrer la Costa Blanca. No te la perdes!


Hi ha tants motius pels quals visitar Santa Pola que estem segurs que ens en deixarem algun per esmentar. Converteix-la en la teua pròxima destinació a Alacant i comença a planejar una escapada inoblidable!

Què veure a Santa Pola

Santa Pola, a la vora del Mediterrani, és el lloc perfecte per a començar a conéixer les meravelles que amaga la província d'Alacant. Les platges de Santa Pola són sinònim de relax, vida aquàtica i arena daurada, com la Platja Llisa, la del Tamarit, la del Pinet, la de la Gola o la d'Ermita.

Molt prop d'aquesta última podràs trobar un dels punts d'interés més rellevants del municipi, la Cova de l'Aranya. En aquesta cova es van trobar restes i utensilis de la vida d'habitants d'entre el 2500 i el 3000 a. C., i sobretot una rellevant pintura rupestre, representant un cavall roig.

Per descomptat, ens detindrem a esmentar les Salines de Santa Pola, un Parc Natural protegit d'increïble bellesa on practicar birdwatching i fotografiar imatges inoblidables. Al Parc es troba el Museu de la Sal, una parada interessant per a conéixer l'origen d'aquest lloc plagat de flamencs i camallargues, i també la Torre Guaita de Tamarit.

El Castell de Santa Pola és un altre punt d'interés que, a més, alberga els Museus de la Mar i de la Pesca, i pots continuar la ruta històrica descobrint la Casa Romana del Palmerar i viatjar al segle IV d. C.

El far, l'embarcador i el passeig marítim de Santa Pola són llocs perfectes per a un passeig que es gaudeix especialment amb els jocs de llums quan comença el dia i al capvespre. I finalment, no podem deixar de costat la seua increïble gastronomia, basada en peix de gran qualitat i en la qual l'arròs té el seu protagonisme. No et perdes aquesta destinació tan completa i converteix-la en la teua pròxima visita a la Comunitat Valenciana!​​​​​​​

Troba

Nom
Tipus
Campings
Hotels
Vivendes turístiques
Empreses gestores
Albergs turístics
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Monuments
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Webcams

Inspira't

La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?

Propostes de viatge

Publicacions