La Nucía
La Nucía
La Nucía
La Nucía
La Nucía
La Nucía
La Nucía
La Nucía

Blogs en video

Entre la mar i la muntanya, la Nucia t'espera banyada pel sol i la brisa mediterrània preparant un bon nombre d'activitats i cites que no et pots perdre. Vine a gaudir-les!


La Nucia, situada molt prop d'un paisatge tan increïble com la Vall de Guadalest, i realment prop de localitats com Altea o Benidorm, és un lloc que no has de perdre't si vols submergir-te en carrers tradicionals i un ambient festiu que ompli el calendari de cites imperdibles. La prova és la important comunitat internacional que ha triat aquesta localitat com a lloc on viure!


Què veure a la Nucia

Les festes a la Nucia són una cosa seriosa, la llista és realment llarga! Si ens fixem en les més populars comencem per les de Sant Vicent, en el dilluns següent al dilluns de Pasqua i en l'ermita dedicada a Sant Vicent, situada en el recomanable entorn natural del Captivador. Allí se celebren activitats com balls folklòrics, carreres o música en directe.

A l'agost arriba el torn de les festes majors, del dia 14 al 18, on les penyes tenen el protagonisme i col·laboren en l'organització de cavalcades, cercaviles, festes de disfresses i molt més. Al novembre les festes religioses de Sant Rafael inclouen una curiosa subhasta, i per Setmana Santa s'escenifica La Passió i s'organitza un festival esportiu i d'experiències per a totes les edats. A més, el 9 de juliol és el dia de la Nucia amb un animat mercat medieval i un concorregut rastre cada diumenge.  

Si et preguntes què veure a la Nucia i voltants, has de començar el teu recorregut pel propi nucli urbà, d'aspecte tradicional, visitant el safareig i acostant-te a la font de Favara i el seu bonic paisatge, que inclou una zona d'esbargiment i una cascada, o a les seues ermites. La Nucia compta amb un bon nombre de senderes i instal·lacions realment grans on practicar multiaventura.

Finalment, et recomanem assaborir els plats típics de la Nucia, com les pilotes de dacsa, els minxos a la paleta o l'arròs cuinat. Ves preparant la teua escapada!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Cases rurals
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme

Propostes de viatge

Publicacions