Blogs en video

La Vall de Laguar és una destinació acollidora a l'interior de la Marina Alta. Els seus paisatges, el seu patrimoni i la seua gent fan que siga un lloc on gaudir de les millors activitats. Passeja pel seu nucli urbà, descobreix la bellesa dels seus edificis i endinsa't en la naturalesa per a conéixer llocs màgics.

Què fer en la Vall de Laguar

Comencem la visita per una de les rutes que no pots perdre't. El Barranc de l’Infern es coneix com la ruta dels 6000 escalons i és un lloc diferent en la Comunitat Valenciana. Descobreix-ho i deixa't portar fins a un passat ple de llegendes, història i naturalesa. Un paratge preciós, rocós i replet de vegetació, ideal per als amants de les aventures i de les emocions fortes. En aquesta ruta són molts els que decideixen practicar barranquisme, senderisme i espeleologia. El seu nom es deu als 6000 escalons que has de pujar si vols arribar al cim i meravellar-te amb les vistes. T'atreviràs?

També trobem una altra meravella natural formada pel riu Girona, que separa la Serra de la Carrasca o d'Ebo de la Serra del Migdia i travessa tota la vall fins a arribar a l'Embassament d’Isbert. Si, a més, vols emprendre una bonica ruta senderista, et recomanem la Serra del Cavall Verd, amb multitud de fonts i brolladors. També pots descobrir llocs com l'Ermita de Sant Josep o el Castell de la Vall de Laguar, declarat Bé d'Interés Cultural i situat en l'entrada de la vall en el cim.

Per a finalitzar, la gastronomia de la Vall de Laguar és tota una delícia per als paladars més exigents. Les seues receptes es basen en la típica cuina de muntanya, com la seua saborosa olla dominical o els seus arrossos amb fesols i penques. I cal no oblidar-se de les seues populars “coques”. Una terra que es descobreix també a través dels seus sabors.

Troba

Nom
Tipus
Campings
Hotels
Allotjaments rurals
Compres
Experiències
Festes
Monuments

Propostes de viatge

Publicacions