La Vila Joiosa/Villajoyosa
La Vila Joiosa/Villajoyosa
La Vila Joiosa/Villajoyosa
La Vila Joiosa/Villajoyosa
La Vila Joiosa/Villajoyosa
La Vila Joiosa/Villajoyosa
La Vila Joiosa/Villajoyosa
La Vila Joiosa/Villajoyosa
La Vila Joiosa/Villajoyosa
La Vila Joiosa/Villajoyosa
La Vila Joiosa/Villajoyosa
La Vila Joiosa/Villajoyosa
villajoyosa turismo

WEBCAMS

en directo

Blogs en video


La Vila Joiosa crida l'atenció per la seua càlida llum i pel seu preciós barri antic. Segur que, si la visites, voldràs tornar-hi més d'una vegada! Els seus xicotets carrers amaguen molta història i ens recorden a èpoques passades, mentre que les seues cases al costat del port estan pintades al més pur estil mediterrani. Te’n vens a descobrir aquest preciós racó de la Costa Blanca?

Què veure a la Vila Joiosa

Per a conéixer aquesta preciosa localitat de la Marina Baixa, t'animem a perdre't en el seu barri antic i recórrer els seus carrers estrets. El seu caràcter mariner i comercial han determinat la seua particular arquitectura. Al llarg dels anys, s'han realitzat diferents excavacions en les quals s'han trobat restes de l'època ibèrica, dels fenicis i dels egipcis. 

A més, aquest barri antic s'ha considerat conjunt històric artístic i, en ell, és imprescindible visitar alguns edificis i monuments com l’Església Nostra Senyora de l’Assumpció. Aquesta va ser construïda a mitjan segle XVI i pertany a l'estil gòtic català. L’Antiga Ermita de Sant Antoni, del segle XVIII, també mereix una visita per a conéixer els diferents estils arquitectònics dels seus edificis. Encara que, sens dubte, el que no pots perdre't són les seues cases penjants policromades sobre el riu Amadorio. Tota una icona de la Vila Joiosa!

Un altre dels monuments més representatius d'aquesta localitat és la seua Creu de Pedra. Es tracta d'una marca que assenyalava un antic encreuament de camins d'origen romà. A la Vila Joiosa es coneixen dos creuers romans, el de la Creueta i el de la Creu de Pedra. 

Per a continuar gaudint d'aquesta joia de la Costa Blanca, viatgem fins a la seua costa per a descobrir autèntiques cales paradisíaques com La Caleta o el Racó del Conill. També pots desconnectar a les seues platges, ideals per a passar el dia amb tota la família, com la platja Paradís o la Platja Torres. Amb tot això, aquest és un lloc ideal per a practicar activitats aquàtiques, com snorkel o busseig, i conéixer els tresors naturals que s'amaguen en el fons marí.

La Vila Joiosa et brinda l'oportunitat de passar-ho genial en un entorn privilegiat. Pots fer llargs passejos, contemplar un capvespre de somni i degustar els millors plats de la seua gastronomia. Només has de conéixer aquest meravellós lloc del Mediterrani!


Com arribar:


A través de la N-332 o des de a la A-7 per l'eixida a La Vila Joiosa.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Campings
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Rutes
Webcams

Inspira't

La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?

Propostes de viatge

Publicacions