La Vila Joiosa: Descobreix Què Veure

La Vila Joiosa/Villajoyosa

Main image
WEBCAMS
en directo


La Vila Joiosa crida l'atenció per la seua càlida llum i pel seu preciós barri antic. Segur que, si la visites, voldràs tornar-hi més d'una vegada! Els seus xicotets carrers amaguen molta història i ens recorden a èpoques passades, mentre que les seues cases al costat del port estan pintades al més pur estil mediterrani. Te’n vens a descobrir aquest preciós racó de la Costa Blanca?

Què veure a la Vila Joiosa

Per a conéixer aquesta preciosa localitat de la Marina Baixa, t'animem a perdre't en el seu barri antic i recórrer els seus carrers estrets. El seu caràcter mariner i comercial han determinat la seua particular arquitectura. Al llarg dels anys, s'han realitzat diferents excavacions en les quals s'han trobat restes de l'època ibèrica, dels fenicis i dels egipcis. 

A més, aquest barri antic s'ha considerat conjunt històric artístic i, en ell, és imprescindible visitar alguns edificis i monuments com l’Església Nostra Senyora de l’Assumpció. Aquesta va ser construïda a mitjan segle XVI i pertany a l'estil gòtic català. L’Antiga Ermita de Sant Antoni, del segle XVIII, també mereix una visita per a conéixer els diferents estils arquitectònics dels seus edificis. Encara que, sens dubte, el que no pots perdre't són les seues cases penjants policromades sobre el riu Amadorio. Tota una icona de la Vila Joiosa!

Un altre dels monuments més representatius d'aquesta localitat és la seua Creu de Pedra. Es tracta d'una marca que assenyalava un antic encreuament de camins d'origen romà. A la Vila Joiosa es coneixen dos creuers romans, el de la Creueta i el de la Creu de Pedra. 

Per a continuar gaudint d'aquesta joia de la Costa Blanca, viatgem fins a la seua costa per a descobrir autèntiques cales paradisíaques com La Caleta o el Racó del Conill. També pots desconnectar a les seues platges, ideals per a passar el dia amb tota la família, com la platja Paradís o la Platja Torres. Amb tot això, aquest és un lloc ideal per a practicar activitats aquàtiques, com snorkel o busseig, i conéixer els tresors naturals que s'amaguen en el fons marí.

La Vila Joiosa et brinda l'oportunitat de passar-ho genial en un entorn privilegiat. Pots fer llargs passejos, contemplar un capvespre de somni i degustar els millors plats de la seua gastronomia. Només has de conéixer aquest meravellós lloc del Mediterrani!


Com arribar:


A través de la N-332 o des de a la A-7 per l'eixida a La Vila Joiosa.


Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Rutes
Webcams

Inspira't

image
Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.
image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
image
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?
image
Ha sigut triat arbre de l'any a Espanya i ha estat a prop d'aconseguir, també, el ceptre europeu. Parlem de l'om de la localitat castellonenca de Navajas, un dels arbres mil·lenaris i monumentals més destacats de tota la Comunitat Valenciana. Destaca la seua altura: mesura 19 metres i va ser plantat fa 382 anys.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions