Galeria Multimèdia

La platja del Torres a la Vila Joiosa és l'opció favorita de moltes famílies que busquen un dia tranquil enfront de la mar.

La platja del Torres és una platja semiurbana de la Vila Joiosa que es troba prop del nucli urbà de la localitat, a només 2 quilòmetres. Té 560 metres de longitud i és bastant estreta, amb 10 metres d'amplitud. No obstant això està envoltada d'un passeig marítim ampli amb zones verdes, perfecte per a passejar, gaudir del bon temps estiuenc i contemplar oliveres, figueres i eucaliptus.

Si t'agrada bussejar, El Torres és una platja perfecta per a això. També podem aprofitar el seu quiosquet, en el qual prendre'ns alguna cosa o fins i tot dinar, al sud de la platja.

El Torres té tot tipus de serveis a la nostra disposició. Hi pots llogar hamaques i ombrel·les, usar el seu pàrquing i accedir per passarel·les fins a la riba. A més, guarda moltes curiositats: si t'hi acostes veuràs que hi ha una torre, la Torre de Sant Josep, que és el funerari romà millor conservat de la península ibèrica. Visita'l!

Per a arribar a aquesta zona, al nord del terme municipal de la Vila Joiosa, et recomanem anar amb cotxe per la N-332 o per la A-7. L'accés és molt senzill; tens dos en realitat, el sud i el nord, ja que és bastant allargada.

És una platja apta per a pesca en la qual es practiquen diverses activitats nàutiques com el pàdel-surf, el caiac i les motos aquàtiques. La Q de Qualitur ens indica el bon estat de les seues aigües, que es controlen periòdicament. La platja està abalisada i tingues en compte que no s'admeten gossos ni tampoc caravanes. Has pres nota de tot? Ara esperem veure't per allí!

# SERVEIS
Grava Windsurf Lavapies Camping Playa Abierta Vela