Blogs en video

Orito és una pedania de Monforte del Cid (Alacant). L'Ermita de l'Aparició és un dels seus llocs més emblemàtics. Situat en les faldilles de la Sierra de las Águilas, als peus de la Cova de Sant Pascual, és un espai estupend per a l'oci, l'esport i el descans.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Festes
Golf
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
Les condicions climatològiques excepcionals de la Comunitat Valenciana fan que siga un lloc idealper al cultiu de gran varietat de fruites i verdures.
Alguna vegada t'has preguntat d'on ve la tradició del raïm de la sort per a acomiadar l'any? Sabies que la majoria del raïm de la sort que mengem a Espanya prové de la Vall del Vinalopó, a la província d'Alacant? T’expliquem l'origen d'aquesta curiosa tradició, única a Espanya.
Una de les curiositats més grans de la humanitat és l'astronomia. Les pluges d'estreles són un fenomen al·lucinant. Ací et donem opcions perquè les pugues observar a la Comunitat Valenciana.

Propostes de viatge

Publicacions