Blogs en video

Et proposem una escapada amb molts matisos, perfecta per a esportistes i amants de la història i el patrimoni. Sense oblidar els senderistes! Descobreix els secrets d'aquest municipi tan interessant.


Monforte del Cid, a Alacant, és una localitat perfecta per als qui gaudeixen jugant al golf en entorns naturals amb un clima suau, i també per als qui busquen xicotetes destinacions plenes d'història, cultura i patrimoni, i amb fantàstics museus! Et proposem escapar-te a conéixer-lo i gaudir dels seus encants. 

Què veure a Monforte del Cid

A Monforte del Cid pots començar passejant pel seu barri antic, que encara conserva el seu traçat medieval i cases dels segles XVI a XX, amb façanes ornamentadas amb taulells típics de Manises amb escenes religioses.

Destaca l'Ajuntament amb arcs del segle XVI i un escut d'armes i l'església gòtica de Nostra Senyora de les Neus, a més de les ermites de Sant Pasqual i Sant Roc. Passejar per a conéixer aquests edificis t'encantarà!

Per descomptat, et recomanem detindre't a Ibero, el Museu d'Història de la Vila de Monforte del Cid, on gaudir d'escultures de bous de l'època ibera i fins i tot una làpida romana. De fet, prop de Monforte del Cid i de Novelda es troba la Finca el Campet, on s'han trobat les restes d'una gran Vila Romana.

Després de conéixer el nucli urbà, la següent parada és Orito, una pedania de Monforte del Cid que és lloc de pelegrinatge i on es troba l'Església i Convent de Sant Pasqual i de la Verge d’Orito, del segle XVI, a més de la Cova de Sant Pasqual. Hi pots arribar caminant i gaudir de les vistes increïbles del lloc. Al maig se celebra una fantàstica romeria fins a aquest lloc!

Quant a l'oci, a més de comptar amb excel·lents camps de golf, a Monforte del Cid tindràs l'oportunitat de sumar-te a les seues magnífiques festes de Moros i Cristians al desembre. No deixes de provar el seu excel·lent raïm embossat amb Denominació d’Origen del Vinalopó, els seus anissos i licors, també protegits per un Consell Regulador, i les seues pastes, coques i plats de cullera. T'enamoraràs d'aquest racó per sempre!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Cases rurals
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Festes
Golf
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions