Mutxamel
Mutxamel
Mutxamel
Mutxamel
Mutxamel
mutxamel

Blogs en video

Mutxamel és un municipi pròxim a Alacant amb molt a oferir a aquell que el visita. Descobreix les seues rutes i llocs d'interés i comença a preparar la teua escapada!


Muxtamel, a Alacant, està ple d'espais tan evocadors com els seus Jardins de Penya-Serrada, al costat d'un palauet neoclàssic i perfectes per a baixar el ritme i gaudir dels sons amables que la seua preciosa vegetació amaga. Descobreix un munt de plans dels quals emportar-se un gran record!

Mutxamel: què veure

Per a descobrir Muxtamel et recomanem fer una passejada per la Plaça Nova, on les cases tenen curioses volades, descobrir la Plaça de Sant Roc i el Passeig de la Constitució on se situa la monumental Casa Ferraz amb la seua torre de defensa i jardins o l'Església del Salvador, que també compta amb una torre de defensa i les capelles de la Mare de Déu de Loreto, les quals no et pots perdre.

Per descomptat, has de recórrer el barri del Ravalet, on el traçat àrab dels carrers es deixa sentir. És un passeig obligat a Mutxamel! I inclou en la llista el magnífic Convent de Sant Francesc i les seues abundants ermites: la del Calvari, amb increïbles vistes, la de Sant Antoni, que acull cada any al gener la tradicional benedicció dels animals, o la de Montserrat, que està datada en el segle XVI i té una ubicació que la lliga inevitablement a la importància de l'aigua a la ciutat.

Gaudir de la gastronomia a Mutxamel és senzill, ja que comptes amb un bon nombre de locals on assaborir les seues famoses faves i el seu excel·lent pa de llenya, i també amb interessants iniciatives de restauració per a acostar-te als seus sabors, productes i tradicions. Per descomptat, et recomanem visitar Mutxamel coincidint amb alguna de les seues festes més assenyalades, com La eora Cruz, el Miracle de la Llàgrima, les Festes del Ravalet i del Salvador i, sobretot, les de Moros i Cristians, declarades d'Interés Turístic.

Y per als amants del turisme actiu, Mutxamel és una destinació perfecta, ja que la seua ubicació té molt a prop paratges naturals amb història com els dels assuts de Mutxamel i Sant Joan, al costat del riu Sec, i algunes àrees recreatives molt interessants com les de la Sabateta i del Calvari. I no t'has de saltar el lloc perfecte per a conéixer de prop la seua flora autòctona a la zona del Bec de l’Àguila. Prepara't per a emportar-te una sorpresa, aquesta localitat està plena de llocs d'interés, Vine a conéixer-la!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Empreses gestores
Cases rurals
Acampada en finca particular
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Propostes de viatge

Publicacions