Golf Bonalba

Main image

Multimèdia Gallery 

A dos quilòmetres de la Platja de Sant Joan, al terme municipal de Mutxamel, en un lloc privilegiat pel paisatge, clima i orografia, trobem un camp que es caracteritza pel seu grandiós i espectacular disseny, on s’han entremesclat totes les condicions que permeten fruir del seu recorregut, trobar les dificultats que estimulen el joc i, al seu torn, elevar l’autoestima de tot aquell que el trepitja.
El camp ofereix el segell de la gran varietat dels seus forats. No hi ha gens de monotonia i els seus cinc espectaculars llacs afecten el recorregut en deu forats, la qual cosa provoca inquietud en el jugador no acostumat a l’obstacle d’aigua.

Un altre dels segells que marquen aquesta instal•lació és el que es podria denominar el sembrat de búnquers: en trobem 96 al recorregut i, per descomptat, estratègicament ben situats. Es tracta, per tant, d’una bona oportunitat per al jugador de practicar el colp des de la trampa d’arena.

Per això, l’excel•lent disseny comporta que la precisió s’acompanye d’una bona estratègia a l’hora de realitzar qualsevol colp per esquivar amb habilitat l’aigua i l’arena.

Més informació

Com arribar

Per l'autopista AP-7, prendre l'eixida 67, direcció Xixona. Agarrar la N-340 i girar en la desviació cap a la carretera entre Busot i Bonalba.

Horari

De 08.00 a 20.00 horas. Abierto todo el año

#SERVEIS

Tienda de Golf Vestuarios Paddle Sauna Gimnnasio Aparcamiento Restaurante Bar- Café Piscina

#CARACTERÍSTIQUES

Dissenyador del Camp
Ramón Espinosa
Clots
18