Onil
Onil
Onil
Onil
Onil
Onil
Onil
Onil
Onil
les famoses nines d’onil,

Blogs en video

Descobreix a Onil una destinació en la qual els plans es multipliquen. Tindràs molt a veure i fer en aquest conegut “bressol de les nines”!


Onil, a Alacant, és un municipi en el qual visitar llocs tan interessants com el seu Museu de la nina, el Museu de l'Oli, el dels Festers o fins i tot un dedicat als Reis Mags d'Orient. Descobreix la resta dels seus encants i prepara la teua escapada!

Què veure a Onil

El Castell d'Onil o Palau Fortalesa del Marqués de Dosaigües és un Bé d'Interés Cultural de gran bellesa d'estil gòtic i renaixentista, que pots trobar a la Plaça Major flanquejat per quatre torres. Una d'elles s'ha convertit en el campanar de l'església, en la qual val la pena contemplar el seu retaule del segle XV. Al magnífic edifici fortalesa trobaràs el museu dedicat a les festes, un interessant recorregut pels costums i celebracions d'aquesta ciutat, alguns d'ells realment únics.

A Onil també pots visitar un refugi antiaeri de la Guerra Civil o un pou de neu molt ben conservat al carrer Pouet que va ser construït entre els segles XVII i XVIII. I no has de deixar passar l'oportunitat de perdre't en un dels laberints vegetals més grans d'Espanya, el de Casa Tápena

Per als amants de l'esport a l'aire lliure, Onil ofereix a la seua serra llocs perfectes per a córrer, fer exercicis d'orientació, recórrer sendes en BTT o simplement passejar i detindre's en alguna de les seues àrees de més interés, com l'Ermita de Santa Anna, les Penyes Roges, Castellets o Foites.

I no podem deixar d'esmentar les seues increïbles festes, especialment les de Moros i Cristians, que compten amb tres segles d'història i que omplin els seus carrers de música, colorit i vestimentes d'altres èpoques elaborades amb exquisit detall. Un altre esdeveniment memorable és l'anomenada Nit dels Fatxos, a la Nit de Nadal, quan es desfila amb torxes elaborades amb espart creant efectes òptics impactants. Ambdues festes han sigut declarades d'Interés Turístic. Acosta't a descobrir-les a Onil!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

Existeix un lloc on majors i xiquets puguen gaudir de la seua infància? Sí, deixa't sorprendre i endinsa't en la Ruta del Joguet.

Propostes de viatge

Publicacions