Multimèdia Gallery 

Descobreix tot el que pots fer en l'Àrea Recreativa de l'Ermita de Santa Anna. Prepara un gran dia amb tota la teua família i amics.

Vols conéixer l'Àrea Recreativa de l'Ermita de Santa Anna? Si viatges a Onil amb la teua família o amb els teus amics, podràs gaudir d'un bon dia en aquest paratge, també conegut com la Casa Tápena.

Aquest racó de la localitat alacantina es troba a poc més d'un quilòmetre del nucli de la població i té l'ermita que dona nom a aquesta àrea recreativa.

Es tracta d'una zona idònia per a gaudir d'un dia de pícnic, amb la seua àrea fresca, ja que pots trobar l'ombra d'un centenar de pins.

A més, existeixen diverses terrasses situades en diferents nivells, on podràs gaudir de barbacoes, fonts d'aigua, taules, bancs i, fins i tot, lavabos perquè pugues passar llargues jornades sense haver de preocupar-te per res.

Una altra de les zones més curioses d'aquesta àrea recreativa és el laberint vegetal que hi ha. Només has d'endinsar-t'hi i gaudir de la màgia del seu entorn.

I per als més xicotets? En l'Àrea Recreativa de l'Ermita de Santa Anna podran passar-ho genial en una zona de jocs i activitats.

Aquesta zona envoltada de naturalesa és un bon punt de partida per a fer llargs passejos pel seu voltant, ja que hi conflueixen diferents rutes senderistes. Així que, si viatges a Onil, trobaràs un lloc per a fer diferents activitats i gaudir al màxim de l'entorn.

Més informació
TIPUS

Jardins