Galeria Multimèdia

Descobreix aquest fantàstic racó d'Onil i gaudeix d'un entorn privilegiat. T'atreveixes a endinsar-te en el Laberint Casa Tàpena?

Si vols descobrir un racó on la naturalesa, la pau i la tranquil·litat són les grans protagonistes, només has d'endinsar-te en el Laberint Casa Tàpena d'Onil.

Es tracta d'un lloc en el qual el visitant pot divertir-se en un laberint de xiprers en un gran entorn natural. Si entres en el Laberint Casa Tàpena, podràs recórrer quatre zones diferents i cadascuna d'elles és representativa d'ambients tradicionals de la província d'Alacant. Una manera de conéixer, en un espai diferent, la riquesa natural i la diversitat de la Costa Blanca.

En aquest racó d'Onil podrem visitar una zona agrícola on hi ha plantades diferents espècies de fruiteres, com el cirerer o el codonyer. També trobarem un jardí mediterrani amb algunes espècies autòctones on podrem descansar en una preciosa zona d'oci.

A més, trobarem un aiguamoll per a observar espècies aquàtiques i, finalment, un xicotet bosc de pi blanc on fer agradables passejos.

Sens dubte, és un bonic racó d'aquesta localitat que val la pena visitar.

Més informació
TIPUS

Jardins