Multimèdia Gallery 

Descobreix la platja de Punta Prima a la costa d'Orihuela, un enclavament tranquil amb unes vistes que t'embruixaran.

La platja de Punta Prima es troba en Orihuela Costa, en concret a la localitat de Punta Prima, que és una de les que forma part de la pedania. Orihuela Costa, a la vegada, pertany al terme municipal d'Orihuela, encara que curiosament Torrevieja està més a prop. De fet, aquesta platja limita amb Torrevieja pel nord.

La platja de Punta Prima té una longitud de 234 metres i una superfície de 6.552 m². Se situa en un enclavament singular, en el qual la naturalesa i la tecnologia es donen de la mà. De fet, una de les majors curiositats és que Punta Prima compta amb un ascensor que facilita l'accessibilitat a les persones amb diversitat funcional; un bon avanç que permet que totes les persones gausdisquen de la platja.

Compta amb un passeig marítim que recórrer i amb el qual pots delectar-te amb unes meravelloses vistes. Punta Prima té diverses certificacions de qualitat com la bandera blava i Q de Qualitat Turística, que proven el bon estat de les seues aigües i instal·lacions i ens conviden a descobrir-ho per nosaltres mateixos.

En temporada alta tens serveis de socorrisme i la possibilitat de llogar hamaques i ombrel·les, a més d'un quiosquet obert en el qual prendre alguna cosa i refrescar-te quan la calor és molt forta. També hi trobaràs hotels, apartaments i urbanitzacions amb zones verdes, a més de restaurants a prop. T'hem convençut? Acosta't a aquesta platja d'Orihuela per a banyar-te, prendre el sol o simplement desconnectar de la rutina, el dia valdrà la pena!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001 ISO 9001 Bandera Blava Q ICTE Calidad
# SERVEIS
Chiringuito Juegos Lúdicos Pasarelas Tourist Info Acceso Persona Movilidad Reducida Servicios WC Vela Facil Acceso Estado del Mar Parking Playa Semi Urbana Restaurante Cruz Roja Playa Abierta Camping Lavapies Juegos Deportivos Parada Taxi Vigilancia Marítima Bandera Azul Mostra'n més Amaga