Setmana Santa d'Orihuela

Main image

Multimèdia Gallery 

Orihuela atresora un patrimoni immaterial declarat d'Interés Turístic Internacional que no deixa indiferent a ningú. Deixa't emocionar per les seues tradicions de Setmana Santa.

Escoltar el Cant de la Passió, obra immaterial del XVI que representa les veus de "àngels roncs" a Orihuela és només una part de tot el que experimentaràs. Aquest peculiar cant trenca el silenci de la processó del Santíssim Crist del Silenci cada Dijous Sant, en una experiència plena de misticisme. La ciutat apaga les seues llums i tan sols està il·luminada pels fanals que porten els confrares.

El Dissabte Sant, dia del Sant Enterrament de Crist, un càrrec honorífic anomenat Cavaller Cobert, ostenta el privilegi de desfilar portant un pendó negre amb el lema de la ciutat en una tradició que ens ha arribat des del segle XVII.

En eixa mateixa processó desfila un dels passos que més admiració i sorpresa generen entre els assistents. Parlem de "El Triomf de la Creu" o "La Diablessa", una figura de la creu envoltada de signes alquímics que no deixa a ningú indiferent.

Tampoc cal perdre's la desfilada en cercle de la Centúria Romana ni la increïble bellesa de la imatgeria que és protagonista eixos dies. Descobreix per tu mateix per què és tan especial aquesta Festa reconeguda d'Interés Turístic Internacional.


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

Més informació

Horari

Variable según calendario

Data d'inici

10/04/2022

Data finalització

17/04/2022

Tipus d'interès

Interés turístic internacional