Penàguila

Penàguila

Main image
A 16 quiḷmetres d'Alcoi es troba Penàguila, una localitat en la qual la naturalesa és la protagonista. Envoltada d'oliveres, ametlers i bosc, és un enclavament perfecte per a gaudir del turisme rural i de muntanya. Pau, tranquil·litat i bona gastronomia són els elements perfectes per a una breu escapada de cap de setmana.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Esdeveniments
Espais naturals
Festes
Monuments
Parcs d'oci

Inspira't

image
Situada al marge dret del riu de Frainos, o riu de Penàguila, Benilloba s'erigeix en una destinació ideal per a la pràctica del barranquisme i per a donar-se un capbussó entre xicotets penya-segats. Aquesta localitat alacantina de la comarca del Comtat té una orografia particular, per estar enclavada entre les serres d'Aitana, la Serrella i la Serreta d'Alcoi.
image
Els amants dels animals tenen on poder triar per a contemplar-los bé de prop a Alacant. Són uns quants els parcs d'oci i zoològics que es disseminen per la província de la Costa Blanca, amb les seues característiques particulars que els fan singulars, aptes per a tots els gustos i adaptats a totes les edats. Terra Natura, Mundomar o els Safaris Aitana i Río Elche són ideals per a visitar-los en família. Podràs descobrir la millor fauna de la Comunitat Valenciana.
image
Sobre un turó rocós, a 785 metres d'altitud i dominant tota la conca del riu Verd, s'alcen les restes d’un castell l'origen del qual cal situar-lo en el segle XI. És la silueta que domina la població alacantina de Castalla, bressol d'origen del qual potser ha sigut el major filòleg i erudit que ha tingut la llengua valenciana: Enric Valor. Una ruta pel municipi de la comarca de la Foia de Castalla reconeix el seu llegat i convida al viatger a conéixer els seus encants.

Propostes de viatge