Multimèdia Gallery 

Santa Pola t'espera per a descobrir la seua Gran Platja, una zona de costa amb tot el que necessites per a gaudir del sol del Mediterrani.

Gran Platja és una platja urbana de Santa Pola que t'ofereix una extensió de 1.425 metres i un ample mitjà de 55 metres. Aquesta àmplia platja se situa en l'eixample de ponent del municipi alacantí i al llarg de la mateixa ens trobarem amb illes de palmeres que aporten un toc característic al paisatge.

En aquesta platja trobaràs multitud de serveis per a crear una experiència còmoda i segura. Hi ha una zona d'atenció a persones amb mobilitat reduïda, pots llogar ombrel·les i hamaques i jugar a voleibol o a futbol platja gràcies a les instal·lacions esportives. El servei de salvament, socorrisme i primers auxilis funciona amb eficàcia i et toparàs també amb una àrea biosaludable i zones nàutiques per a practicar windsurf, paddle surf i caiac. Lloga uns patins o passa-t'ho en gran al seu parc aquàtic.

Prop de la Gran Platja pots provar la variada oferta gastronòmica que t'ofereixen els restaurants, cafeteries i quiosquets de la zona. Els comerços són perfectes per a adquirir regals i souvenirs i, emportar-te un record del teu dia a la platja.

Una curiositat de la Gran Platja de Santa Pola és que a principis del segle XIX era una destinació predilecta per als estiuejants, en la seua majoria d'Elx, que van descobrir els avantatges d'estiuejar a les platges de Santa Pola. El 'Bany de les Sirenes', que se situa a l'actual port, era un Centre Social de reunions per als qui tenien més diners en eixa època. Ara la platja continua conservant un gran atractiu per a veïns i turistes que volen gaudir de les seues aigües. Sigues un d'ells!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
ISO 14001 ISO 9001 Accessible
# SERVEIS
Servicios WC Estado del Mar Pasarelas Cruz Roja Chiringuito Accesible Playa Abierta Parking Tourist Info Lavapies Patines Windsurf Playa Semi Urbana Juegos Deportivos Restaurante Acceso Persona Movilidad Reducida Mostra'n més Amaga