Tibi
Tibi entrada
Tibi fuente
Tibi
Iglesia Parroquial de Santa María Magdalena
tibi
tibi alicante
que hacer en tibi
pantano de tibi
que ver en tibi
Tibi panorámica

Blogs en video

Descobreix un lloc perfecte per als amants de la muntanya, ambients tranquils i senderes amb grans paisatges. Acosta't a Tibi i gaudeix d'una escapada inoblidable!


Tibi, juntament amb el Paisatge Protegit de la Serra del Maigmó i Serra del Sit, és una destinació perfecta a la qual que escapar a la recerca de grans rutes de senderisme y gaudir dels encants dels espais naturals. Et contem els seus secrets i et preparem una xicoteta guia amb la qual traure partit a una visita. 

Què veure a Tibi

Si estàs buscant un lloc on fer senderisme en família a Alacant, Tibi és una elecció molt encertada. A més de passejar pels seus tranquils carrers, pots partir del seu fantàstic Balcó d'Alacant, un lloc de fàcil accés i fantàstiques vistes a la Serra del Maigmó en rutes que et porten al pic del Maigmó, en un camí molt interessant, o a l’Aljub, aquesta última amb una mica més de desnivell.

També pots acostar-te al Pantà de Tibi, el qual construeix amb la naturalesa un paisatge impactant i on aconseguiràs unes fotografies espectaculars. Una altra gran opció és baixar al pont sobre el Riu Verd i, des d'allí, iniciar l'ascensió al Castell de Tibi, una fortalesa penjada del segle X i origen àrab sobre la roca que val la pena visitar. 

Provar l'aigua de les seues fonts és un altre plaer que no has de perdre't, així com acostar-te a la part alta del poble a descobrir els seus parcs i jardins, perfectes per a relaxar-te respirant tranquil·litat! I si busques una mica més de bullícia, no et perdes les cites més importants de Tibi, les seues festes d'hivern amb danses de regnat moro i cristià, les patronals en honor a la Magdalena al juliol, que tenen al gener una cita amb el seu mig any, i les de Pasqua, en les quals els carrers es visten amb fragants decoracions fetes amb branques.

Finalment, anota en la teua agenda trobar el millor lloc per a provar el Gaspatxo Tiber, una recepta deliciosa i energètica que t'ajudarà a continuar caminant a la recerca de paisatges. Descobreix Tibi

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Cases rurals
Hotels
Compres
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Rutes
Zones d'interior

Publicacions