Galeria Multimèdia

Descobreix a Tibi una immensa infraestructura plena d'història i amb una particular bellesa, que t'encantarà visitar després d'una ruta senderista. Pren-ne nota!

El Pantano, Pantà, de Tibi, una de les preses més antigues d'Europa, és un monument de visita obligada en la teua escapada a Tibi, pot ser l'objectiu d'una excursió plena de vistes impactants!

Des de 1594, el Pantà de Tibi acumula aigua per al reg de l'horta d'Alacant, visitar-lo és viatjar en el temps! Es tracta d'un lloc amb una bellesa especial, en el qual t'encantarà fer fotografies, i al qual és fàcil arribar! Des de Tibi pots acostar-t'hi amb cotxe, en tan sols uns vint minuts, o a peu, en una ruta d'unes dues o tres hores. Segur que pot ser un gran pla si t'agrada caminar per rutes en la naturalesa!

caminar per rutes en la naturalesa!

Als voltants del Pantà de Tibi es troba l'antiga casa de l'encarregat, amb un xicotet temple, i des d'ell parteixen una completa sèrie de séquies que porten la preuada aigua a la seua destinació final.

Et proposem visitar Tibi per a gaudir d'una ruta senderista per a totes les edats, en la qual gaudir de vistes increïbles i amb el plaer afegit de poder reposar forces a Tibi. Anota aquest pla en la teua agenda!