Galeria Multimèdia

La cultura i història de Torrevieja cobren vida amb el seu Certamen Internacional de Habaneras y Polifonía. T'abelleix descobrir-la?

Cada mes de juliol arriba a Torrevieja una de les seues cites culturals més importants, el Certamen Internacional de Habaneras y Polifonía, declarat Festa d'Interés Turístic Internacional. L'escenari triat, com cada estiu, és les Eres de la Sal, fins on es desplacen cors de tot el món per a delectar-nos amb la seua màgia i aconseguir els prestigiosos guardons que s'atorguen.

Aquest certamen ret homenatge a un cant d'origen del Carib i se celebra a Torrevieja amb motiu dels viatges que, antigament, feien els mariners locals fins a aquelles terres per a mercadejar amb la sal. L'edició de 2021 serà la número 67 d'una cita que, amb el pas del temps, s'ha convertit en un vertader referent mundial en el panorama dels cors.

Concerts de música a la vora del Mediterrani donen vida a la trobada més important d'aquest gènere a Espanya. Et vens a gaudir de la cultura en viu? Estàs convidat!


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació
Data d'inici

21/07/2024

Data finalització

27/07/2024

Tipus d'interès

Interés turístic internacional