Torrevieja
Torrevieja
Torrevieja
Torrevieja
alicante
torrevieja
cala
salinas
Torrevieja
torrevieja
alicante
torrevieja
torrevieja
torrevieja
como llegar a Torrevieja,
torrevieja
Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Et proposem descobrir una destinació plena de plans al costat de la mar Mediterrània. Pren nota de tot el que t'està esperant en aquest racó al costat d'un parc natural!


Torrevieja, a El Baix Segura d’Alacant, és una localitat plena d'encant i plans amb els quals gaudir. T'encantaran les seues precioses platges i el paisatge del Parc Natural de les Llacunes de la Mata i Torrevieja! A més, compta amb alguna sorpresa, com un submarí convertit en museu que pots visitar. Prepara't per a una estada espectacular!

Què fer a Torrevieja

Passejar pel centre de Torrevieja pot ser una gran manera de començar el teu tour, no deixes de veure l'Església Parroquial del Sagrat Cor, et sorprendrà la seua arquitectura! Després, arriba el torn de conéixer les seues platges.

Comencem per la platja de la Mata, que té un bon nombre de serveis i zones de dunes i vegetació. Inclou en la llista la platja dels Nàufrags, la dels Bojos i la del Cura, en ambdues trobaràs tot el que pots necessitar per a un dia genial a la vora de la mar! Ah, i prepara't per a sorprendre't amb les escultures del passeig marítim.

Al costat de la mar pots submergir-te en l'increïble Museu Flotant Submarí Delfín S-61, un autèntic submarí totalment accessible, i el Museu de la Mar i de la Sal, un genial museu etnològic on aprendre sobre la importància de la pesca i les salines a Torrevieja, a més de descobrir els seus diorames i troballes arqueològiques.

Les torres guaita de Torrevieja també han d'estar en la teua llista, almenys has de visitar la Torre Cervera o del Moro i la Torre La Mata! Aconseguiràs fotografies realment boniques amb aquests monuments i la mar de fons.

Torrevieja és, així mateix, una gran destinació per als apassionats de l’observació d’aus o birdwatching, el Parc Natural de les Llacunes de la Mata i Torrevieja és llar de multitud d'espècies! No et perdes aquesta meravella natural utilitzada com a salina durant segles. Zones de pícnic, antigues torres, llacunes d'aigües rosades… Gaudeix com mai de la teua estada en aquesta genial localitat!

Troba

Nom
Tipus
Campings
Hotels
Vivendes turístiques
Empreses gestores
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Rutes
Transports

Inspira't

La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?

Propostes de viatge

Publicacions