Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Volem que continues descobrint la Comunitat Valenciana i que et continues sorprenent amb paisatges, plats i llocs únics. Volem que experimentes a través dels sentits i que et submergisques en les nostres tradicions i costums. 

Per això, hui viatgem fins a la ciutat de Torrevieja, situada a la província d'Alacant. La calidesa de la Costa Blanca és una de les característiques principals de Torrevieja, que compta amb un clima agradable els 365 dies de l'any. Si a tot això li afegim la bellesa dels seus paratges naturals i la tranquil·litat de les seues platges, podem dir que Torrevieja és un dels tresors de la Comunitat Valenciana.

L'origen d'aquesta ciutat alacantina es remunta al segle XIX, quan únicament comptava amb una torre-guaita, coneguda com “la torre vella”, i unes poques cases. A partir de finals d'eixe mateix segle, Torrevieja va començar a créixer i a convertir-se en una de les destinacions preferides de la costa mediterrània.

Què fer a Torrevieja

A cadascuna de les platges de Torrevieja trobaràs una multitud d’activitats per a gaudir del Mediterrani i del seu fons marí. Si, a més, vols descansar i recarregar energies, et recomanem que visites i descobrisques l'encant de la platja dels Nàufrags, la de la Mata o la cala Ferris.

Altra de les coses que veure a Torrevieja és el Parc Natural La Mata-Torrevieja, on es troben les seues salines, reconegudes internacionalment per ser les més productives de tota Europa, així com la seua llacuna rosa, un fenomen natural únic a Espanya.

I si vols acabar el teu viatge de la millor manera possible, et convidem que assaborisques la gastronomia de Torrevieja. Tots els seus plats compten amb eixa essència de la mar i de la terra tan mediterrània. A peu de platja o al seu barri antic, gaudeix d'aquesta experiència completa i viu uns dies de somni a Torrevieja.

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Campings
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Rutes
Transports

Inspira't

La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?

Propostes de viatge

Publicacions