Galeria Multimèdia

Si vols estar tot el dia en remull i viure grans experiències, vine a Torrevieja i passa un fantàstic dia en Aquópolis.
Més informació
Preu

http://www.aquopolis.es

TIPUS

Parcs aquàtics

Pensant en les teues vacances? Vols omplir els teus dies de diversió i emoció? Aquópolis Torrevieja té tot el que destiges.

Aquest parc aquàtic de Torrevieja ofereix tot tipus d'activitats i atraccions, per als quals busquen la tranquil·litat de les piscines d'ones i per als quals volen gaudir d'experiències més extremes.

Ací podràs viure autèntiques aventures per a passar un dia 100% refrescant. Més de 15 atraccions, com Speed, Kamikaze, Zigzag o les pistes blanes, seran ideals per a gaudir d'aquest parc.

A més, els més xicotets podran passar-ho en gran en una agradable zona infantil i un Mini Park que ompliran els seus dies d'activitats interactives amb l'aigua. I els més majors? Podran descansar i relaxar-se en les àmplies zones enjardinades i en l'espai de massatges.

No oblides immortalitzar el teu dia en Aquópolis i fes-te una foto divertida davall de l'aigua de la cascada! Després de recórrer totes les activitats i atraccions, el millor és que faces una pausa en els seus restaurants i cafeteries. Ofereixen una àmplia gamma de productes gastronòmics i podràs triar entre diferents menús.

Així que, si viatges a Torrevieja, prepara't per a no voler eixir de l'aigua!