ESCACS VIVENTS

Main image

Multimèdia Gallery 

Cada any, una història i, sempre, una premissa: representar una partida d'escacs. Descobreix-ho tot sobre els Escacs Vivents de Xàbia.

Les peces d'escacs, a Xàbia, cobren vida. I és que, a finals de juliol, el Pavelló Municipal d'Esports acull una celebració que, des de 2002, està reconeguda com a Festa d'Interés Turístic Nacional: benvingut als Escacs Vivents!

Aquest esdeveniment és una representació teatral que varia en cada edició, però totes elles tenen un nexe en comú, una partida d'escacs. Campions escolars de Xàbia entre sis i 14 anys donen vida a la història de les peces per a divulgar i difondre història, cultura i tradicions de la destinació. A més, els apassionats d'aquest joc podran reconéixer, en l'escenari, algunes de les partides més famoses que s'han disputat al llarg del temps.

Per a això, els Escacs Vivents compten amb un narrador principal i dos jugadors, el campió escolar de l'any i un convidat d'honor. Isabel Fernández, Matías Prats o Pedro Duque han sigut alguns dels personatges que han "jugat" la seua partida.

Et convidem a presenciar el duel d'escacs i a gaudir de les meravelles de Xàbia!

*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.


Més informació

Data d'inici

31/07/2021

Data finalització

31/07/2021

Tipus d'interès

Interés turístic nacional