Xàbia/Jávea

Xàbia/Jávea

Main image
WEBCAMS

Entre dos caps, el de La Nau i el de Sant Antoni, apareix Xàbia. En tota la seua extensió i en cada u dels tres entorns en què es dividix: la vila, el port i l'Arenal, la població manté l'equilibri entre les importants empremtes de les civilitzacions que la van elegir com a assentament i la modernitat d'un destí turístic. En el nucli antic, les emblanquinades cases amb portes, finestres i balcons de pedra, recorren estrets carrers. En el litoral, platges, cales i selectes urbanitzacions unides pel fil conductor d'una xàrcia de miradors.


Com arribar:

Des de la A-7 és recomanable l'eixida de Benissa, o des de la N-332 que creua Gata de Gorgos des d'on cal prendre una desviació a la dreta que, desprs de sis quilòmetres, ens conduix a Xàbia.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?
image
Si penses en la Costa Blanca, segurament et ve a la ment una imatge plena de llum. Però quan cau la nit i el cel es tenyeix de color rogenc, la costa llevantina es converteix en una de les estampes més boniques i memorables del teu pas pel Mediterrani.
image
Situada a la província d'Alacant, entre el cap de Sant Antoni i el cap de la Nau, la població de Xàbia ofereix paisatges d’una gran bellesa i típicament mediterranis. Amb una costa esguitada de cales i penya-segats, és lògic que la localitat estiga repleta de miradors des d’on poder apreciar aquestes meravelloses vistes.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació idònia per a tot tipus de públics. Les famílies poden trobar a les tres províncies plans per als més menuts de la casa i per això hui us mostrarem algunes de les platges més divertides per a visitar amb infants.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions