Xàbia/Jávea

Xàbia/Jávea

Main image
WEBCAMS
en directo

Entre dos caps, el de La Nau i el de Sant Antoni, apareix Xàbia. En tota la seua extensió i en cada u dels tres entorns en què es dividix: la vila, el port i l'Arenal, la població manté l'equilibri entre les importants empremtes de les civilitzacions que la van elegir com a assentament i la modernitat d'un destí turístic. En el nucli antic, les emblanquinades cases amb portes, finestres i balcons de pedra, recorren estrets carrers. En el litoral, platges, cales i selectes urbanitzacions unides pel fil conductor d'una xàrcia de miradors.


Com arribar:

Des de la A-7 és recomanable l'eixida de Benissa, o des de la N-332 que creua Gata de Gorgos des d'on cal prendre una desviació a la dreta que, desprs de sis quilòmetres, ens conduix a Xàbia.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
Una porta blava per a contemplar la immensitat del Mediterrani. Sentir la brisa de la mar acaronant la teua pell. Afonar els peus en l'arena. Hi ha llocs indescriptibles, en els quals et falten les paraules i només qui ho ha viscut ho sap.
image
Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.
image
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?
image
Si penses en la Costa Blanca, segurament et ve a la ment una imatge plena de llum. Però quan cau la nit i el cel es tenyeix de color rogenc, la costa llevantina es converteix en una de les estampes més boniques i memorables del teu pas pel Mediterrani.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions