Galeria Multimèdia

Un camp amb encant. Protegit pel cap de Sant Antoni. Els seus carrers són amples i més aviat fa la sensació de ser davant un camp senzill i fàcil de jugar. Tanmateix, cal parar compte en els 34 búnquers que hi ha al recorregut i, en especial, quan són situats amb l’objectiu de protegir els greens.

Els seus desnivells suaus ens poden enganyar en el moment de colpejar la bola. Ubicat en una zona on els pins envolten i ressalten tot l’entorn. S’hi ha fet un bon ús de la vegetació mediterrània que, estratègicament ben situada, contribueix a donar esplendor al camp.

Els greens estan molt acurats i els carrers són prou amples perquè no es tinga por en el moment de prendre el drive i colpejar la bola per aconseguir distància i acurtar així el segon colp a bandera, en els pars quatre, per exemple. El forat més complex és el sis, par quatre de 355 metres, amb un gir definit a la dreta. El disseny del forat permet al jugador contemplar vistes esplèndides.

Perquè hi faça el par un jugador amateur, s’exigeix un primer colp molt precís per tindre opció, en el segon, d’entrar en green o, en el pitjor dels casos, d’acostar-s’hi. Si s’hi entra amb dos putts, s’ha assolit l’objectiu.

Més informació
Horari

Desde 08.00 horas hasta la caída de la noche. Abierto todo el año.

Com arribar

Des de l'autopista por AP-7, agarrar l'eixida Xàbia, anar direcció Xàbia i prendre la primera desviació a la dreta cap a Benitatxell.

# SERVEIS
Tienda de Golf Restaurante Piscina Tenis Bar- Café Aparcamiento Vestuarios
#CARACTERÍSTIQUES
Dissenyador del Camp
Francisco Moreno
Clots
9