Xixona/Jijona

Xixona/Jijona

Main image
Xixona és el lloc més dolç del món peṛ no solament per la seua prestigiosa gastronomia. El castell constitueix una mostra palpable de la cultura àrab. El seu casc antic, de carrers estrets, ens traslladen al S. XIV. Les seues fonts, el Museu del Torró, activitats culturals i rutes de senderisme fan d'esta destinació una delícia.
Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
image
Hi ha poques ciutats –no només a la Comunitat Valenciana o a Espanya, i per extensió a la resta del món–que associen el seu topònim a un producte o una marca de manera més clara que la nostra destinació dehui. La imatge de Xixona va lligada indiscutiblement al cèlebre torró, de fama universal gràcies a la qualitatdel producte i la compra massiva, sobretot en època nadalenca. En coneixes la recepta?
image
Durant les festes nadalenques, no hi ha res millor que un dolç típic nadalenc: el torró de Xixona. L’has tastat?
image
No se t’ocorre cap pla per a fer amb els reis de la casa? Penses que sempre vas als mateixos llocs amb ells? Gaudeix d'un pla diferent als museus per a xiquets més divertits de la Comunitat Valenciana.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions