Alcudia de Veo

Alcudia de Veo

Main image
Un xicotet municipi en ple cor del Parc Natural de la Serra d’Espadà i als peus del PIc Espadà, entre boscos i deus de la província de Castelló. Un lloc idíl·lic per als amants del senderisme i la gastronomia de muntanya: plats forts basats en productes naturals, on les carns tenen especial rellevància.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Espais naturals
Experiències
Festes

Inspira't

image
Situat al sud-oest de la província de Castelló, als últims contraforts del sistema Ibèric, es troba el Parc Natural de la Serra d’Espadà, el segon espai natural protegit més extens de la Comunitat Valenciana.
image
Els senders de Gran Recorregut són camins que pertanyen a la xarxa europea de senders. Estan senyalitzats de manera universal amb marques roges i blanques, tenen una longitud superior a 50 quilòmetres i transcorren per tota classe de sendes, senderes, canyades, camins i pistes. Es tracta de rutes ancestrals recuperades per al gaudi dels usuaris que les recorren.
image
La Comunitat Valenciana és una zona amb múltiples espais naturals per a gaudir d'un bon bany. A més, en aquests entorns hi ha paisatges impressionants, rutes de senderisme i pobles propers que es poden visitar per a completar una experiència única.
image
La recepta que hui et portem és típica de les comarca de la Plana, a la província de Castelló, encara que pots trobar aquesta olla a tota la Comunitat Valenciana. És un plat tradicional que et traslladarà a la cuina de l'àvia de la teua infància, en resum, a una gastronomia en què prevalen els productes senzills i de qualitat.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions