Blogs en video

Poder viatjar, experimentar, sentir i recordar és una de les millors vivències que podem tindre al llarg de la vida. Descobrir racons únics, tradicions centenàries i persones de tot el món ens enriqueix i ens fa valorar el nostre entorn. La Comunitat Valenciana és un d'eixos llocs on gaudir dels contrastos entre la mar i la muntanya i dels paisatges que ens regalen els seus territoris. Territoris tan especials com Almenara, a la costa de la província de Castelló. 

Què fer en Almenara 

Almenara és coneguda i preada per comptar amb paisatges tan variats i singulars. Des de la muntanya, passant per la seua marjal i les seues llacunes fins a arribar a les seues platges, que s'estenen a la vora del Mediterrani. Per això, practicar senderisme a Almenara és una experiència extraordinària. Pots descobrir nombroses rutes senderistes, com la ruta de la Rodana, la de Muntanya Blanca o la de Punt del Cid. 

La seua naturalesa desprén bellesa i història. Així doncs, vos recomanem que passegeu per Els Estanys, un meravellós paratge format per tres llacunes, que fa anys van ser un aiguamoll i que, hui dia, conserven un dels ecosistemes més valuosos de la Comunitat Valenciana.

El poble d’Almenara té el seu origen en la falda del seu castell, un dels monuments més representatius del municipi. En el cim d'aquesta fortificació també descobrireu les seues torres guaita, conegudes popularment com "L'Agüelet" i "L'Agüeleta", i un meravellós mirador, que permet contemplar a la perfecció l'estructura urbana del municipi i la bellesa dels paisatges que l'envolten.

Després de recórrer els seus encantadors carrers i degustar la seua gastronomia tradicional, et proposem que et deixes portar pel so del Mediterrani i que t'endinses en les seues precioses platges. Casablanca és coneguda per la seua bellesa i per la qualitat de les seues aigües i dels seus serveis. Relaxa't, descobreix els seus fons marins i viu una experiència tant mediterrània com completa.

Troba

Nom
Tipus
Vivendes turístiques
Compres
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Platges
Rutes

Publicacions