Blogs en video

Bejís és una preciosa destinació de l'interior de Castelló. Les seues condicions geogràfiques i el seu accidentat relleu fan que hi haja una gran presència de flora i fauna. Un lloc envoltat de naturalesa i d'història. Només has d'endinsar-te en el seu barri antic i descobrir el seu passat.

Què fer a Bejís

 Visitar Bejís és perdre's pels seus carrers i descobrir la seua història a través de monuments i edificis emblemàtics. Aquesta ruta comença per un dels llocs més representatius de la localitat, el Castell de Bejís.

Aquest castell també és conegut com el de l'Ordre de Calatrava. Aquesta fortalesa es va construir en un pujol envoltat per dos rius. És d'origen romà i, en l'actualitat, es troba en ruïnes, però encara se’n conserven algunes sitges i aljubs. Aquest monument declarat Bé d'Interés Cultural amaga molta història. I és que, en el segle XIII, va ser donat a l'Ordre de Calatrava i, també, va ser adaptat pels musulmans i cristians. Per això, pots veure en la seua arquitectura elements de diferents èpoques.

 A l'entrada del poble trobaràs el Museu Etnològic, on es troba l’oficina de turisme i podràs descobrir tota la història, costums i tradicions de Bejís. La ruta continua per l’Església Parroquial, dedicada a Nostra Senyora dels Àngels. Quant a la seua arquitectura, destaca la seua portada renaixentista i un atri enjardinat que es complementa amb arcs d'un antic jaciment.

 I a l'eixida d'aquesta encantadora destinació, podràs trobar la Font dels Cloticos. Aquesta aigua ix del brollador, després de diversos anys de llarg recorregut pel cor de la muntanya, que actua com a filtre natural. Per aquest motiu l'aigua de Bejís és tan coneguda.

Passar un dia en Bejís és gaudir de la naturalesa i de tots els secrets que s'amaguen a l'interior de Castelló. Te’n vens?​​​​​​​

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Campings
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.

Propostes de viatge

Publicacions