Mòdul de portal no està disponible temporalment.
Mòdul de portal no està disponible temporalment.

Inspira't

image
Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
image
Benassal, localitat situada a la comarca de l'Alt Maestrat de Castelló, ofereix una àmplia gamma de recursos culturals, de salut i naturalesa. Al Parc Natural Municipal del Rivet, un bosc caducifoli típic del clima humit mediterrani de mitjana i alta muntanya, s'alterna el roure valencià i la carrasca. Alberga una microreserva de flora d'especial importància dins de la Comunitat Valenciana.
image
La Comunitat Valenciana té una riquesa artística que les famílies han aprés i transmés de generació en generació: l'ofici de les artesanies. Un exemple per a entendre la importància dels antics oficis és el Museu de la Baronia, situat a Ribesalbes, on a més d'antigues fotografies hi ha mostres d'aquestes obres que atorguen un valor afegit al llegat de l'artesania castellonenca.
image
En els últims anys la tòfona negra s'ha convertit en un ingredient imprescindible als restaurants que aposten per la innovació i l'avantguarda gastronòmica. És una matèria primera que ha conquistat el paladar de centenars de milers de persones.

Notícies

Publicacions