Benassal

Benassal

Main image

Benasal és una de les poques poblacions que compten amb el privilegi que la seua estada inclús haja sigut fruit d'una prescripció facultativa. Este fet servix de mostra dels poders que també atorga la seua visita per un terme en què la presència àrab ha deixat rastre. El seu entorn, en què predomina la roca calcària, ha provocat un dels seus millors encants, la dissolució de la mateixa i la formació de coves i fonts. D'una d'elles brolla l'Aigua de Benasal, que diuen conté propietats mineromedicinals.


Com arribar:

Es pot accedir a Benasal, des de Castelló, per la C-238, desviació Sant Pau i per la N-232, des de Vinarós, agarrant la desviaci a Catí.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

image
Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
image
Benassal, localitat situada a la comarca de l'Alt Maestrat de Castelló, ofereix una àmplia gamma de recursos culturals, de salut i naturalesa. Al Parc Natural Municipal del Rivet, un bosc caducifoli típic del clima humit mediterrani de mitjana i alta muntanya, s'alterna el roure valencià i la carrasca. Alberga una microreserva de flora d'especial importància dins de la Comunitat Valenciana.
image
La Comunitat Valenciana té una riquesa artística que les famílies han aprés i transmés de generació en generació: l'ofici de les artesanies. Un exemple per a entendre la importància dels antics oficis és el Museu de la Baronia, situat a Ribesalbes, on a més d'antigues fotografies hi ha mostres d'aquestes obres que atorguen un valor afegit al llegat de l'artesania castellonenca.
image
En els últims anys la tòfona negra s'ha convertit en un ingredient imprescindible als restaurants que aposten per la innovació i l'avantguarda gastronòmica. És una matèria primera que ha conquistat el paladar de centenars de milers de persones.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions