Galeria Multimèdia

Acosta't a Benicàssim a gaudir d'una platja en el que no falta de res, fins i tot compta amb una biblioteca!

La Platja Heliòpolis, a la sempre interessant Benicàssim, és una gran opció per als qui gaudeixen de les platges llargues i amb tots els serveis necessaris, i són molts els serveis que podràs tindre al teu abast ací! Al costat d'un animat passeig marítim, la Platja Heliòpolis compta cada estiu amb vigilància, perquè el teu bany siga molt més segur, així que és perfecta tant per a majors com per a xicotets. A més, compta amb una oficina de turisme, on et podran informar de grans plans com recórrer Via Verda de Benicàssim a Orpesa.

Per als qui gaudeixen dels esports nàutics, a la Platja Heliòpolis trobaran la possibilitat de practicar windsurf i surf, a més d'una estació nàutica. I per als qui hi hagen anat a relaxar-se no faltarà la Biblioteca de la Mar!

El carril bici arriba fins a aquesta platja, per als qui no tinguen ganes d'agafar el cotxe, i una vegada allí podràs trobar rentapeus i dutxes, tot el necessari per a accedir siga quin siga el teu grau de mobilitat, jocs infantils, ombrel·les, gandules, patins de lloguer, opcions per a menjar alguna cosa i fins i tot una zona per a practicar esport a més de serveis públics. La Platja Heliòpolis és una gran opció per a gaudir del Mediterrani a la genial Benicàssim!

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Accessible ISO 14001
# SERVEIS
Lavapies Servicios WC Estado del Mar Pasarelas Accesible Hoteles Acceso Persona Movilidad Reducida Tourist Info Playa Abierta Juegos Deportivos Restaurante Parking Cruz Roja Windsurf Playa Urbana Mostra'n més Amaga