Benicàssim/Benicasim
Benicàssim/Benicasim
Benicàssim/Benicasim
Benicàssim/Benicasim
Benicàssim/Benicasim
Benicàssim/Benicasim
Benicàssim/Benicasim
benicassim
BENICASSIM
BENICASSIM
PLAYAS - BENICASSIM
PLAYAS - BENICASSIM
PLAYAS - BENICASSIM
PLAYAS - BENICASSIM
PLAYAS - BENICASSIM
Destinació compromesa amb la qualitat

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Benicàssim amaga tants plans i propostes que cada minut transcorregut allí estarà carregat de vivències. Escapa't i comprova-ho per tu mateix!


Per a molts castellonencs, parlar de Benicàssim és parlar d'estiu. Per a la resta dels mortals, Benicàssim són platges, algunes de elles accessibles, viles enlluernadores i nits interminables escoltant la millor música. Ens segueixes en aquest recorregut per aquesta preciosa ciutat?

Benicàssim durant dècades ha sigut la destinació triada per molts veïns de la pròxima capital per a passar l'estiu, i el realment bonic de la seua evolució al llarg dels anys és que ha sabut conservar eixe patrimoni tan característic i el glamur d'altres anys sense deixar de mirar cap al futur. 


Què fer a Benicàssim

Hui dia, fer una llista de plans a Benicàssim no és gens complicat per l'àmplia oferta: Per a triar entre tantes possibilitats, res com conéixer-lo bé. Aquest municipi al costat de la mar i a molt pocs quilòmetres de Castelló de la Plana té un clima suau, herència històrica, bells paisatges naturals i molta experiència de ser amfitriona de xicotets plans i grans esdeveniments.

Les platges de Benicàssim estan plenes de vida i des d'elles es poden albirar torrasses antigues i boniques residències de principis del s. XX, com en la Platja de Voramar. A més estan preparades per a oferir una experiència còmoda a una àmplia diversitat de viatgers com en les platges accessibles d’Heliòpolis i la de l’Almadrava. 

Seguint amb la llista de què veure a Benicàssim, és quasi preceptiu fer un passeig per la Ruta de les Viles, on a través d'un itinerari marcat amb plaques informatives esbrinarem quins personatges rellevants han passat per allí al llarg dels anys per a divertir-se en luxoses festes.

Benicàssim poble manté el seu encant, i passejar pels seus carrers sempre serà una gran opció. I a uns quilòmetres del nucli urbà trobem el Castillo de Montornés, o Castell de Montornés, una torre que formava part d'un sistema defensiu del S. X i que els àrabs van construir sobre restes romanes preexistents. Aquest castell es troba en un enclavament la visita del qual també vos recomanarem, el Parc Natural del Desert de les Palmes. Benicàssim comparteix aquesta joia natural i històrica amb altres municipis de l'entorn, que transcorre en paral·lel a la costa formant una regió muntanyenca. Es tracta del lloc perfecte per a triar entre les moltes rutes que existeixen, tant per a caminar com per a pedalar.

Moltes d'aquestes rutes de senderisme a Benicàssim ens porten fins a la porta d'un preciós edifici històric, el Museu i Església dels Pares Carmelites. Ací, a més d'admirar-nos davant el grandiós retaule ceràmic del segle XVIII realitzat a l'Alcora i altres peces d'important valor artístic, podrem conéixer com els antics frares destil·laven el típic licor carmelità. 

La Vía Verde del Mar és una altra gran opció per a senderistes i ciclistes. Es tracta d'una antiga línia ferroviària que unia els dos municipis i que durant uns 6 km al costat de la mar et permet gaudir d'un gran valor paisatgístic, no sols per la successió de cales, platges i penya-segats, sinó també per l'abundància de vestigis històrics: un pont metàl·lic, torres guaita que se succeeixen i molt més.

Menjar a Benicàssim és una altra experiència a sumar a la llista d'atractius d'aquesta localitat, ja que els seus arrossos i peixos et reconfortaran per dins. Si la visites en època de fred t'encantarà recuperar la calor amb un plat d'olla o de sépia estofada

I no podem deixar d'esmentar una cosa que ha posat a Benicàssim en l'agenda internacional des de fa molts anys: els seus multitudinaris festivals de música. Benicàssim ha sigut l'escenari triat per bandes de qualitat indiscutible de tot arreu del món per a celebrar concerts inoblidables en el marc dels seus diferents festivals. S'han creat cartells que oferien una varietat de gèneres musicals envejable, i que podien tractar-se de tu a tu amb festivals mítics d'altres ciutats a l'estranger.

A hores d'ara ja estaràs buscant com arribar a Benicàssim, estem segurs. Perquè és molt senzill, ja que l'A7 et porta tant des del nord com des del sud, i la ciutat compta amb estació de tren i d'autobusos. T'animes a descobrir aquesa destinació rabiosament moderna i encantadorament vintage?

Troba

Nom
Tipus
Campings
Hotels
Vivendes turístiques
Empreses gestores
Albergs turístics
Compres
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Rutes
Transports
Webcams

Inspira't

Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
Et convidem a descobrir un dels paisatges urbans més característics de Benicàssim, t'encantarà passejar admirant aquestes viles!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions