Benicàssim/Benicasim

Benicàssim/Benicasim

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

Benicàssim va començar a ser destí turístic fa més de cent anys. Les seues platges de fina arena i suau pendent, les seues aigües netes i els nombrosos servicis amb què compta seguixen conformant una oferta elegida per milers de persones. Però el terme benicassut té més. Amb el parc natural del Desert de les Palmes com a fons, oferix una infinitat de paratges dignes de visitar. Cultura i oci, descans i sarau s'allotgen de forma paral·lela. A més, en els últims anys ha adquirit protagonisme en el terreny musical gràcies a la celebració d'un festival internacional de música (FIB) que reunix a milers de jóvens de totes les nacionalitats.


Com arribar:

La carretera nacional N-340 i l'autopista A-7 són els principals eixos de comunicació que accedixen a Benicàssim que compta amb estació pròpia i un ampli servici d'autobusos.


Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Vivendes turístiques
Hotels
Campings
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Transports
Webcams

Inspira't

image
Mira la Comunitat Valenciana a través de l'objectiu de la teua càmera i immortalitza cada instant. Aquesta destinació amaga molts llocs que et sorprendran.
image
Perdre's pels pobles de Castelló sempre és una gran idea. Fer-ho a la tardor i a l'hivern pot ser una experiència inoblidable. Descobreix tots els seus racons i tria quins pobles seran l'escenari de la teua pròxima aventura.
image
Per a molts turistes, tant a nivell nacional com a internacional, Castelló representa la meca en matèria de festivals musicals a l'estiu. Enguany 2018, es compleixen els 50 anys de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i d'acord a les paraules del seu president Pedro Rodríguez, ha arribat l'hora de batre un rècord.
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions