Galeria Multimèdia

Una de les platges de Benicàssim més populars és Voramar, que ens ofereix un bonic paisatge de singulars viles.

La platja Voramar de Benicàssim té una longitud de 600 metres i una amplitud mitjana d'uns 30 metres. Es troba a la part nord de la localitat, prop d'Orpesa, i una de les seues característiques més recognoscibles són les viles, construccions de finals del segle XIX i principis del segle XX que aporten una elegància única al conjunt.

A la platja de Voramar trobaràs tots els serveis que necessites per a gaudir del teu dia de descans. Tens lloguer d'ombrel·les, gandules i patins, servei de primers auxilis, WC, dutxes i rentapeus. També hi ha una zona esportiva, una zona infantil perquè els xiquets s'ho passen en gran, i fins i tot massatgista.

Voramar és una platja tranquil·la, envoltada per una zona residencial i amb un passeig marítim que és tot un luxe. Passeja per ell i trobaràs una àmplia oferta de restauració per a provar els sabors més autèntics del Mediterrani: les vistes són també estupendes i ens recorden per què Benicàssim es coneixia com el 'Biarritz valencià'.

Si et preocupa la qualitat de les platges que visites, amb Voramar pots estar tranquil. Compta amb el distintiu l'ISO 14001 de gestió mediambiental i la “Q” de qualitat turística. No se li pot demanar més!

Accedir a la platja és molt senzill, pots arribar-hi amb cotxe per la N-340 (hi ha aparcament) o amb autobús des de Benicàssim. No t'ho penses dues vegades i dona-li una oportunitat a la platja de Voramar, l'experiència serà inoblidable.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient
Bandera Blava Q ICTE Calidad Accessible ISO 14001
# SERVEIS
Playa Urbana Cala Servicios WC Parking Estado del Mar Bandera Azul Windsurf Pasarelas Accesible Cruz Roja Juegos Deportivos Restaurante Lavapies Acceso Persona Movilidad Reducida Vela Hoteles Playa Abierta Camping Mostra'n més Amaga