Blogs en video

Descobreix a l'interior de Castelló un racó en el qual la vida rural, el paisatge, el patrimoni i també els grans festivals musicals tenen cabuda. Escapa't a Benlloc!


Benlloc, a la Plana Alta de Castelló, espera entre camps d’ametlers i aroma a torró que prepares la teua escapada. No et perdes tots els seus encants i comença a planejar una visita que et conquistarà!

Què fer a Benlloc

Benlloc, una localitat predominantment agrícola, perfecta per a una escapada de turisme rural, és també llar d'un dels festivals musicals més representatius de l'estiu a la Comunitat Valenciana, el Feslloc, que sol congregar el mes de juliol una bona quantitat de participants sota el compromís iel respecte al paisatge i el medi ambient. Aquesta celebració de la música en valencià conviu amb antigues civilitzacions, com les que van deixar vestigis a les sepultures ibèriques de Els Fondos.  

En un passeig pel seu nucli urbà, podràs gaudir de la seua església parroquial, amb un aspecte que recorda a una fortalesa i una de les campanes més antigues de la Comunitat Valenciana. Tampoc pots perdre't la Font de les Tres Canelles i els safaretjos, i, eixint ja del nucli urbà, l'únic molí fariner hidràulic, en ruïnes però molt representatiu de l'economia local. Si continues passejant, arribaràs a l'Ermita de Loreto i també pots dirigir-te a l'agradable àrea recreativa de l'Ermita de la Mare de Déu de l’Adjutori, amb una elegant façana.

Quant al paisatge, el turisme per Benlloc ha d'incloure, necessàriament, una bona caminada en la qual recrear-se amb els seus plans i suaus pujols, en les quals els cultius típics i la vegetació silvestre s'entremesclen amb molt d'encant. En el teu recorregut et trobaràs amb restes de pous i aljubs molt antics, i amb una magnífica infraestructura d'aproximadament el segle I de la nostra era, la increïble Via Augusta. Comença a preparar la teua visita a 

Benlloc i enamora't dels paisatges de l'interior de Castelló. Es convertirà en una part dels teus millors records!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Empreses de servicis complementaris
Experiències
Festes
Oficines de Turisme
Transports

Propostes de viatge