Galeria Multimèdia

Webcams 

Blogs en video

  • Castelló de la Plana, Almassora, Benicàssim/Benicasim, Orpesa/Oropesa del Mar, Torreblanca, Borriol, Sant Joan de Moró, Cabanes, Vall d'Alba, Vilafamés, Les Coves de Vinromà, La Pobla Tornesa, Benlloc, Sierra Engarcerán, Vilanova d'Alcolea, La Torre d'en Doménec
Et convidem a recórrer una comarca a Castelló on tot tipus de viatgers podran trobar grans plans, paisatges a mesura i destinacions per descobrir. Acompanya'ns a la Plana Alta!

 

La Plana Alta, a Castelló, és una comarca sorprenent. Amb destinacions per als amants del senderisme, els espais naturals, la gastronomia, les ciutats amb història i fins i tot l'art rupestre. Una part del nostre territori que et conquistarà! Ens acompanyes a descobrir els seus secrets? Deixarem una gran ciutat per al final.

Què fer a La Plana Alta: Paisatges naturals

Emprendre rutes per a descobrir paisatges increïbles a Castelló és cosa fàcil, i La Plana Alta no és una excepció! Et convidem a endinsar-te en el paisatge seré del Parc Natural del Desert de les Palmes, un paratge al qual els monjos carmelitans van dir “desert” per ser un lloc de retir. En l'actualitat pots visitar el Museu i Església dels Pares Carmelitas, que alberguen peces de gran valor. I una vegada a la zona hauràs de provar el famós licor carmelità!

El Parc Natural del Prat de Cabanes - Torreblanca és l'altre tresor natural de la Plana Alta, i és la llar d'espècies endèmiques, a més d'un lloc genial per a fer rutes a la recerca de torres guaites, o per a albirar aus!

Què fer a La Plana Alta: Platges i cales

La nostra mar Mediterrània crea, a la Plana Alta, cales i platges realment boniques. T'aconsellem descobrir les de Benicàssim, una localitat que és sinònim de grans esdeveniments musicals i que conserva precioses viles modernistes en les quals apuntar-te a una ruta cultural.

Des de Benicàssim pots arribar fins a Orpesa a través de la seua Vía Verde, pedalant o caminant, i preparar-te per a gaudir allí dels esports nàutics  i de cales molt belles. Una altra destinació al costat de la mar a la Plana Alta és Torreblanca, amb unes platges que et captivaran, així com Almassora o Cabanes. A Almassora et sorprendrà el paisatge al costat de la desembocadura del riu Millars, i a Cabanes, a més de banyar-te en la mar, podràs visitar l'Arc Romà o els seus castells.

Pobles de La Plana Alta: L’encant de l’interior

La Plana Alta és un gran lloc per a practicar turisme rural i descobrir racons amb molt d'encant. I més d'una sorpresa amb història! Et convidem a descobrir Benlloc, els seus deliciosos torrons, els seus paisatges esguitats d'aljubs i les seues restes iberes. 

Borriol té un bonic centre històric, i juntament amb Les Coves de Vinromà i Serra D’En Galceran atresora valuoses pintures rupestres. A La Pobla Tornesa, La Torre d’en Doménec no et faltaran les rutes senderistes per preciosos paisatges, que també abunden a la Vall d’Alba!

Pobla Tornesa, la Torre d'en Doménec, Vilanova d'Alcolea, Sant Joan de Moró… ¡Totes són destinacions a les quals acudir a la recerca d'un ambient rural, artesania, senderes… I no podem deixar de citar Vilafamés! Aquest municipi, un dels més bonics d’Espanya, és una caixa de sorpreses de principi a fi. El seu castell, carrers de bellesa increïble amb cases incrustades a la muntanya, un museu d’art contemporani amb obres de grandíssim valor, i fins i tot un abric amb pintures rupestres. 

Finalment, et convidem a seguir un itinerari per Castelló de la Plana, una ciutat que et captivarà, amb platges plenes de vida, un mercat que és el seu millor ambaixador gastronòmic i un bon nombre d'edificis i monuments que visitar. Descobreix tots els encants de La Plana Alta en un viatge inoblidable!