Galeria Multimèdia

Inclou el Mercat d'Abastos en la teua visita per Borriana i assaboreix en persona els productes més típics i saborosos. No te'l perdes!

El Mercat d'Abastos de Borriana a ser projectat en 1930 per l'arquitecte Enrique Pecourt, que va saber crear un bell i pràctic temple del comerç que seguia el model d'altres mercats modernistes valencians però deixant de banda els elements superflus, centrant-se en un estil racionalista. Amb columnes metàl·liques i vistoses vidrieres, aquest edifici continua albergant bullici i vida des d'aleshores.

Passar per aquest mercat central de Borriana és quasi obligatori i un autèntic plaer, especialment si estàs recorrent la localitat i visitant els seus llocs més emblemàtics, com el famós "Templat" a la Basílica del Salvador. Pots organitzar una ruta per les seues torres guaites o passejar pel seu barri marítim, que et permetrà sentir el verdader esperit de la ciutat. En qualsevol cas, et recomanem passar en algun moment pel seu mercat i emportar-te salaons, fruites, formatges o una bona porció de la seua tradicional coca de verdures, l'acompanyament perfecte per a un dia d'escapada!

El Mercat d'Abastos de Borriana serà un lloc on refugiar-se passejant entre productes de gran qualitat en dies més freds i un bon lloc on gaudir de l'ombra mentre tafaneges i fas alguna compra deliciosa a l'estiu.

Descobreix totes les activitats i experiències que pots viure a Borriana, incloent els seus grans esdeveniments musicals en els quals ja són verdaders experts, i deixa sempre una mica de temps per a submergir-te en el seu armari de rebost. Visitar mercats sempre és un autèntic plaer!

# TIPUS
Mercats