Borriana/Burriana
Borriana/Burriana
Borriana/Burriana
Borriana/Burriana
burriana
castellon
burriana

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Descobreix un racó del nostre litoral on aprendre a solcar les aigües del Mediterrani o descobrir els secrets de la nostra història. Viatja amb nosaltres a una ciutat genial!


​​​​​​​Borriana, a la comarca de La Plana Baixa a Castelló i pegada a la mar Mediterrània, és un gran lloc en el qual gaudir dels esports nàutics. I té un bon nombre de monuments que visitar! Vine a descobrir tots els seus encants en un viatge plagat de plans, et contem quins són els seus imprescindibles!

Què fer a Borriana

El Conjunt Històric de Borriana conserva part del traçat medieval dels seus carrers, on encara queda algun habitatge d'arquitectura tradicional. Destaquen les cases senyorials construïdes entre el segle XIX i XX! Per a començar, et proposem passar per l'Església Parroquial d'El Salvador, inicialment construïda en el segle XIII i amb tocs de diferents estils. A més, és on trobaràs el famós “Templat”, la torre campanar més emblemàtica de Borriana!

Seguim la nostra ruta per Borriana coneixent la seua arquitectura religiosa fins a arribar a l’Exconvent de la Mercè, del segle XIX, i el Convent de Sant Josep-Carmelites Descalços. I t'animem a recórrer les seues ermites! Finalitza la teua ruta al Museu Arqueològic Municipal de Borriana coneixent la seua interessant col·lecció.

Pots continuar coneixent els voltants de Borriana a través de les seues torres guaita, com la Torre de la Mar i la Torre de Carabona. I no pots oblidar les seues fantàstiques platges! La del Grau-Malva-rosa o la de l’Arenal t'encantaran per tots els serveis que ofereixen.

Els paratges naturals de Borriana són un altre gran motiu pel qual visitar-la, així que et recomanem conéixer el Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars, amb un bon nombre d'enclavaments molt fotogènics i un lloc genial per a l'observació d’ocells.

Una altra opció és recórrer el Paratge Natural Municipal Clot de la Mare de Déu. Finalment, et convidem a gaudir dels esports nàutics a les grans instal·lacions amb què compta Borriana. Llisca't amb el vent sobre la mar i regala't una escapada inoblidable!

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Empreses gestores
Compres
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Propostes de viatge