Borriana/Burriana: Descobreix Què Veure

Borriana/Burriana

Main image
WEBCAMS
en directo

Borriana és una d'eixes ciutats on la mar, la muntanya i l'horta s'uneixen en una combinació perfecta i ens ofereixen una bellesa paisatgística i un valor cultural incalculable. És una destinació que ha sabut mantindre la seua essència històrica al llarg dels anys sense deixar de costat l'avantguarda i la modernitat. La seua gent es caracteritza per l'amabilitat, i els seus carrers per ser acollidors i màgics. Vols descobrir-ho? Hi estàs convidat! 

Què veure a Borriana

El conjunt històric de la localitat està declarat Bé d'Interés Cultural. Si passeges per allí, prompte et sorprendrà l'emblemàtica basílica del Salvador i, en concret, el seu campanar, també conegut popularment com “El Templat”. Després de ser destruït durant la Guerra Civil, en 1942 es va dur a terme una gran reconstrucció que tenia un clar objectiu: ser la torre campanar més alta de tota la Comunitat Valenciana, inclòs el Micalet. Ho aconseguirien?

La seua zona marítima és sinònim de prosperitat i també de tradició. Al seu port es reuneixen cada dia els pescadors per a pescar durant llargues jornades, mentre que els visitants s'acosten fins a aquesta zona per a contemplar la seua bellesa. No vos perdeu el seu conjunt de torres d'albirament, com la torre del Mar o la de Tadeo, construïdes per a protegir la ciutat de possibles atacs i que, hui en dia, encara segueixen de peus.

Sense separar-te de la mar, et proposem que continues la teua visita fins a arribar a la desembocadura del riu Anna, on trobareu el Clot de la Mare de Déu. Aquest meravellós aiguamoll és refugi de més de 200 espècies diferents d'ocells. Així mateix, als seus voltants se situa l'encantadora ermita que dona nom al mateix paratge.

No tenim cap dubte que un viatge a Borriana pot ser una experiència tant enriquidora com divertida. I recorda, no deixes passar l'oportunitat d'assaborir la seua gastronomia, els seus productes frescos de la mar i de la terra i els seus preats plats tradicionals.

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Empreses gestores
Compres
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
image
Per a molts turistes, tant a nivell nacional com a internacional, Castelló representa la meca en matèria de festivals musicals a l'estiu. Enguany 2018, es compleixen els 50 anys de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i d'acord a les paraules del seu president Pedro Rodríguez, ha arribat l'hora de batre un rècord.
image
La Comunitat Valenciana està banyada de nord a sud per les aigües del mar Mediterrani. Gràcies a això, milions de turistes ens visiten a la recerca de bon clima i magnífiques platges, a més d'altres atractius naturals i culturals.

Notícies

Propostes de viatge