Caudiel

Caudiel

Main image
En la comarca de l'Alt Palància ens trobem amb la localitat castellonença de Caudiel. El Convent de les Carmelites Descalces i la Torre del Molí, també anomenada d’Aníbal, són els seus monuments més destacats. La Serra d’Espadà i la Serra d'Espina conformen l'orografia del municipi, creant nombroses rutes de senderisme.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Esdeveniments
Festes
Monuments
Zones d'interior

Inspira't

image
Endinsa't en una ruta per a viatjar per diversos segles de la nostra història i visita els monuments més singulars de la Ruta del Grial fins a arribar a la desitjada relíquia.
image
Endinsa't en la Ruta del Grial per la Comunitat Valenciana i viatja des de l'Alto Palancia fins a la ciutat de València. Recorreràs llegendes, paisatges, poblacions pintoresques i camins plens d'història. Estàs convidat a seguir les petjades dels pelegrins que buscaven la relíquia més important del cristianisme!
image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?

Publicacions