Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Cinctorres és un encantador poble que es troba a la comarca de Els Ports. Una destinació envoltada de paisatges de somni on podràs gaudir de la naturalesa en estat pur. A més, descobriràs tots eixos racons a través de les diferents rutes senderistes que parteixen d'aquest xicotet poble i coneixeràs el paratge de la Roca Parda. Espectaculars vistes des d'on podràs observar aus, com voltors lleonats, òbiles, garses i molt més.

Què veure en Cinctorres

Si fem un passeig per Cinctorres, viatjarem a l'Edat Mitjana i coneixerem part de la història d'aquesta destinació a través de les petjades que hi ha en cada cantonada. Un dels elements més representatius d'eixa època és la Torre dels Moros, una torre d'arquitectura medieval de la qual es desconeix la data de construcció.

Una altra de les parades essencials a Cinctorres és la seua Ermita de Sant Lluís. La seua estructura és molt xicoteta i està feta de pedra. D'entre els seus aspectes més interessants destaquen les pintures murals del seu interior, amb àngels músics al costat de Sant Lluís Beltrán.

També val la pena fer una parada a l'Ajuntament, conegut popularment com la “Casa de la Vila” i amb clars exemples del gòtic civil, o en l'antic hospital que actualment alberga el Museu Etnogràfic.

Encara que si vols conéixer la història de la localitat i les seues tradicions, no pots perdre't el Museu de la Faixa. Ací podràs trobar un xicotet homenatge a una de les figures més típiques de la localitat: el faixero. Un venedor de faixes que viatjava per Espanya comerciant el seu producte estrela.

En aquest viatge et convidem, sens dubte, a descobrir el Jaciment de Dinosaures de Cinctorres. Ací podràs trobar rèpliques dels fòssils al costat de panells informatius i, a més, informació sobre les campanyes realitzades i els fòssils trobats. Els originals, per part seua, t'estaran esperant en el Museu dels Dinosaures.

Hi ha vegades que els llocs més xicotets ens sorprenen. Cinctorres n’és un. Aquest encantador poble té molt a ensenyar-te.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Allotjaments rurals
Compres
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Propostes de viatge

Publicacions