Ruïnes del Castell de Culla

Main image

Multimèdia Gallery 

Endinsa't en Culla i descobreix la seua vessant medieval recorrent el seu barri antic i visitant les ruïnes del castell.

Endinsa't en Culla i descobreix per què és el capritx templer. Història, tradicions i cultura inunden aquesta meravellosa destinació. Fer un passeig pel seu barri antic, declarat Bé d'Interés Cultural, ens teletransportarà a la Culla més medieval i màgica.

Podràs descobrir les ruïnes del castell de Culla del segle XIII. En les restes d'aquest castell àrab destaquen la Torre del Frare Pere i les muralles i torrasses del segle XIII. A més, també podràs observar la porta d'entrada a la Barbacana i els escuts d'armes de l'Orde de Montesa.

Si observem la seua arquitectura, el castell de Culla era de planta irregular i estava compost per tres recintes emmurallats. Amb això, aquesta fortalesa s'adaptava a les singularitats del terreny en el qual se situa.

Històricament, aquest castell va tindre una gran importància durant l'expansió aragonesa. Més tard, va passar per diferents mans, com les dels caballers Templers, fins que, en temps de pau, es va abandonar.

Descobreix més sobre la faceta medieval de Culla i coneix la història de primera mà.