Fanzara
Fanzara
Fanzara
Fanzara
Fanzara
Fanzara
Fanzara
Fanzara
fanzara murals

Blogs en video

Fanzara és un municipi d'origen àrab que està situat a la comarca castellonenca de l'Alt Millars. Un lloc situat en una xicoteta vall envoltada de muntanyes als peus del riu Millars. L'enclavament ideal per a desconnectar de la rutina i deixar-se portar per la seua naturalesa i molt més. Deixa't sorprendre pels seus grafitis i descobreix un lloc que desborda art.

Qué fer en Fanzara

El millor de descobrir Fanzara és que pots viure sense estar pendent del rellotge. Aquest poble xicotet s'ha convertit en tot un referent de l’art urbà. Gràcies a la creació del Museu Inacabat d'Art Urbà, MIAU, podràs contemplar, en les façanes de les cases, en les seues places i en qualsevol lloc que et pugues imaginar, obres d'artistes de tot el món. Es tracta de posar en valor aquest tipus d'art i fer que ens perdem en destinacions tan boniques com aquesta. 

El MIAU porta en marxa més de sis anys i compta amb grafitis de gran grandària reconeguts internacionalment. Les seues més de 160 obres són les delícies de tots els turistes que venen a visitar aquest xicotet poble.

Alguns dels artistes que han passat i han deixat la seua petjada són l'espanyol Alberto Montes i Doa Ocampo, l'uruguaià Colectivo Licuado, el xilé Mono González o la britànica Anna Willow, entre molts d’altres. El Museu Inacabat d'Art Urbà té una llarga vida, quants artistes vindran a plasmar les seues obres en les façanes? No li perdes la pista a Fanzara, segur que ens continua sorprenent. 

A més, si vols gaudir de la naturalesa, existeixen diferents rutes per la muntanya on podràs conéixer paisatges encantadors i viure un dia ple d'aventures. Fins i tot podràs arribar a visitar les ruïnes del Castell de Fanzara i perdre't per tota la història que envolta aquest municipi o descobrir llocs increïbles com la Cova de la Mola, una magnífica cavitat fruit de l'erosió del terreny calcari. Si després d'eixe llarg passeig vols refrescar-te, pots donar-te un bon capbussó en el seu riu

Endinsar-se a l'interior de Castelló té joies com aquesta. Descobreix Fanzara i repeteix la teua experiència una vegada i una altra.

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Compres
Festes
Monuments
Zones d'interior

Publicacions