Forcall
Horno de la Villa
Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción
Forcall
Calvario - Forcall
Casa Palacio de los Osset
Forcall
Forcall
Forcall
Forcall
Forcall
Forcall
Forcall
Forcall
forcall
forcall
castellón
forcall
forcall
Ermita de San José
Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción
Destinació compromesa amb la qualitat

WEBCAMS

en directo

Blogs en video

Acompanya'ns a descobrir un racó de Castelló plagat de racons amb història. Envoltada de muntanyes es troba aquesta xicoteta població en la qual t'encantarà perdre't!


Forcall, a la comarca de Els Ports a la província de Castelló, és una destinació genial per als qui busquen un paisatge d’interior, amb abundant naturalesa en la qual descobrir rutes i un bon nombre d'edificis amb història. Acompanya'ns a conéixer els seus principals punts d'interés!

Què veure a Forcall

A l'entorn de la plaça Major de Forcall gaudiràs d'un gran ambient i apreciaràs l'encant dels seus carrers més antics. Destaca especialment la Casa-Palau dels Miró, construïda en el segle XVI, i l'Ajuntament, també conegut com a Casa de les Escaletes, amb orígens en els segles XVI i XVII. Així mateix, et recomanem acostar-te a conéixer l'Església Parroquial de l'Assumpció de Nostra Senyora, que té el seu origen en un primitiu temple del segle XIII.

Als voltants de Forcall trobaràs xicotetes ermites a les quals val la pena acostar-se, com les de la Consolació, la Consolacioneta, San Josep o la de Sant Joaquim de l’Almenadella, que es troba a unes dues hores de ruta a peu. Pot ser un gran pla anar visitant-les a peu o amb bici!

Forcall està envoltat de quatre moles, la qual cosa fa que el seu paisatge convide a caminar. Tindràs moltes opcions on triar amb diversos tipus de dificultat per a tota classe de caminants. Per destacar-ne alguna, et recomanem prendre el PR 322, que et porta a la Mola de la Vila. També pots acostar-te al Mas del Racó a buscar un roure centenari o a la Mola de Roc, a la recerca de sorprenents jaciments arqueològics.

I no podem deixar d'esmentar la festa més rellevant de Forcall, declarada Bé d'Interés Cultural! La Santantonada de Forcall és una festa que ha mantingut al llarg dels segles les seues característiques, que entremesclen teatre popular, focs artificials, gastronomia, música, ball, jocs i fins i tot figures simbòliques. Se celebra al gener. No te la pots perdre!​​​​​​​

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Cases rurals
Compres
Espais naturals
Festes
Oficines de Turisme
Webcams
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions