Forcall

Forcall

Main image
WEBCAMS

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Hotels
Esdeveniments
Festes
Oficines de Turisme
Webcams
Zones d'interior

Inspira't

image
Els senders de Gran Recorregut són camins que pertanyen a la xarxa europea de senders. Estan senyalitzats de manera universal amb marques roges i blanques, tenen una longitud superior a 50 quilòmetres i transcorren per tota classe de sendes, senderes, canyades, camins i pistes. Es tracta de rutes ancestrals recuperades per al gaudi dels usuaris que les recorren.
image
La Comunitat Valenciana pot presumir de tenir, a les tres províncies, autèntiques joies medievals en forma de ciutats emmurallades, monuments considerats Patrimoni de la Humanitat o fortaleses descomunals i indestructibles. La importància que va tenir el territori valencià durant l'Edat Mitjana ha deixat una empremta en forma d’excels patrimoni de visita obligada.
image
El Maestrat és una comarca històrica que engloba una gran extensió de territori a cavall entre les províncies de Castelló i Terol. Aquestes terres van estar governades, en primer lloc, pel Maestre de l'Orde del Temple i, després, de Sant Joan de Jerusalem i de Santa Maria de Montesa.

Notícies

Publicacions