Destinacions compromeses amb la qualitat

WEBCAMS

Blogs en video

A la comarca de Els Ports trobem una destinació plena d'història on la naturalesa brolla en cada racó. Benvinguts a Forcall! Aquest municipi descansa sobre la vall que forma la confluència dels rius Bergantes, Caldes i Cantavieja. Un paisatge idíl·lic entre muntanyes cobertes de pins i carrasques i un municipi que transmet pau amb tan sols recórrer els seus carrers. 

Què veure en Forcall

Forcall és una destinació per a gaudir passejant i recorrent tot el seu terme municipal. Podràs descobrir alguns edificis religiosos de gran rellevància com són les ermites de la Consolació, la Consolacioneta, el Pilar, Sant Josep i Sant Joaquim de la Menadella. A més, en el seu barri antic podràs trobar part de la seua història. Un dels llocs més emblemàtics és el Forn de la Vila, que va ser construït en el segle XIII i que, hui dia, es continua usant.

Recórrer els seus carrers és com viatjar arrere en el temps fins a l'època medieval a través de les seues masies històriques i els seus carrerons estrets. Ací trobaràs llocs amb molta història, com el Palau Miró-Osset. Aquest edifici data dels segles XVI-XVII i és un palau típic del Renaixement aragonés, construït per la família Miró.

Un altre dels monuments que val la pena visitar és el Palau de les Escaletes o Casa de la Vila, declarat Bé d'Interés Cultural i Monument Historicoartístic. Es tracta d'un edifici gòtic amb una façana de doble escala exterior sobre un arc de mig punt, única en la Comunitat Valenciana.

Però vols viatjar encara més en el temps? Només has de recórrer l'antic camí medieval de Forcall-Cinctorres-Portell i arribar a la mola de Sant Cristòfol. Ací trobaràs un abric en forma de cavitats oculars on es troba un conjunt pictòric prehistòric. Nou figures pictòriques entre les quals destaquen un fals “orador” i dues representacions de fauna menor. Sens dubte, tot un descobriment.

A més, en la teua visita a Forcall no poden faltar els llargs passejos pels seus paratges naturals. Un entorn privilegiat on gaudir d'agradables vistes i de fresques fonts. Fins i tot, podràs fer infinitat d'activitats i de rutes senderistes per la zona. Podràs arribar a contemplar la cascada del riu Carbo i donar-te un capbussó si el temps ho permet. 

Forcall també és una destinació plena d'història i cultura. Si t'agrada gaudir de les festes populars i descobrir d'una altra forma la Comunitat Valenciana, no pots perdre't la Santantonà de Forcall, declarada Bé d'Interés Cultural. El mes de gener pot sorprendre qualsevol visitant i, a més, podràs formar part d'una de les seues festes més importants.

Descobreix tots els encants que envolten els pobles de l'interior de la Comunitat Valenciana. Benvingut a Forcall!​​​​​​​

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Hotels
Allotjaments rurals
Compres
Festes
Oficines de Turisme
Webcams

Propostes de viatge

Publicacions