Fuente la Reina
Fuente la Reina
Fuente la Reina
Fuente la Reina
castellon
Fuente La Reina

Blogs en video

Et proposem escapar a una destinació plena d'encant rural i grans paisatges. Descobreix aquest racó de Castelló!


A la Fuente de la Reina, a la província de El Alto Mijares a Castelló, trobaràs un bon nombre de racons plens d'encant als quals arribar en boniques rutes de senderisme. I un nucli urbà realment sorprenent! Acompanya'ns a recórrer-lo i pren nota per a una escapada.

La Fuente de la Reina: Què veure

Pots començar amb un passeig urbà per a visitar la seua Església Parroquial de la Verge dels Àngels, del segle XVII, un temple de xicoteta grandària i gran bellesa. El seu ajuntament també és un bon exemple d'arquitectura tradicional, i en la seua planta baixa trobaràs l'antic forn, on antany s'elaborava el pa. Val la pena la visita, ja que ara s'utilitza com a sala d'exposicions!

Tampoc has de perdre't un passeig pels carrers Blai i Solanar, que tenen cases realment penjades sobre el barranc de Maimona, i alguns punts dels carrers Placeta i Raval.

Als voltants de la Fuente de la Reina trobaràs antigues construccions com la Sénia, al costat de les Fonts Pierre i l'Antic Molí de Justo. També la Calera o lloc on es produïa la calç al Sabine, l'Aljub al Navajo Blanco i un bon nombre d'antics corrals.

Passejar de font en font és un altre gran pla a la Fuente de la Reina, i no et pots perdre la de les Mangraneres, en un bonic paratge amb grans vistes a les cases penjades i amb un safareig municipal. I per descomptat, la Font de la Reina, on s'uneixen els barrancs de Maimona i la Graja.

Inclou en la teua ruta les fonts del Terrer, dels Banys, de la Pinosa, de Pierre i també les senderes botàniques que parteixen d'algunes d'elles. A la de la Pinosa, a més, trobaràs una senda molt interessant fins a la cova del mateix nom.

Finalment, et convidem a descobrir el caràcter festiu de la Fuente de la Reina a l'agost, els carrers s'ompliran de bon ambient! Anotes aquesta destinació en la teua llista per descobrir?

Troba

Nom
Tipus
Zones d'interior