Galeria Multimèdia

Descobreix a l'interior de Castelló una comarca amb molt per viure i experimentar. Descobreix Alto Mijares!

La comarca de Alto Mijares a Castelló és un territori perfecte per a planejar una escapada de turisme rural i natural, els seus paisatges de l'interior i els seus municipis conviden a calçar-se les botes i caminar!

Arañuel, Argelita, Ayódar, Castillo de Villamalefa, Cirat, Cortes de Arenoso, Espadilla, Fanzara, Fuente la Reina, Fuentes de Ayódar, Ludiente, Montán, Montanejos, Puebla de Arenoso, Toga, Torralba del Pinar, Torrechiva, Vallat, Villahermosa del Río, Villamalur, Villanueva de Viver i Zucaina són les diferents localitats que podràs descobrir en les teues visites a Alto Mijares. La llista de coses que veure i fer és realment interessant!

Pots recórrer els carrers de Fanzara admirant els murals i obres del MIAU, el seu Museu Inacabat d'Art Urbà inacabat, o banyar-te en una piscina natural d'aigua termal a l'aire lliure a La Font dels Banys de Montanejos.

Una altra opció d'experiències a la comarca de Alto Mijares pot ser provar el deliciós oli d'oliva de Cirat, tan aromàtic i saborós com el que trobaràs a la resta de municipis de la comarca. Villahermosa del Río és un altre interessant punt que atraurà tant a escaladors com a amants de l'art, que poden visitar la seua interessant col·lecció parroquial.

Gaudeix de boscos de pinastre, de sureres, de la increïble fauna que habita aquesta comarca i de totes les experiències gastronòmiques, naturals o de turisme actiu que podràs dur a terme. Alto Mijares t'espera!

#CARACTERÍSTIQUES
Ruta
Des de Borriol a Cortes de Arenoso, pasant per Sant Joan de Moró, Ribesalbes, Espadilla, Montanejos, Montán, Puebla de Arenoso, Fuente de la Reina, Villanueva de Viver, Onda, Ayódar, Villahermosa del Río o Zucaina.
Mapa
map