Multimèdia Gallery 

Descobreix la Platja de la Llosa a Castelló, un raconet del Mediterrani en el qual perdre's i desconnectar.

Si t'agraden les platges tranquil·les, apartades, sense soroll i sense edificis, la Platja de La Llosa és perfecta per a tu. Aquesta és l'única platja d'aquest municipi de la província de Castelló, xicotet en grandària però ple de coses que visitar: t'animem a recórrer el nucli urbà de La Llosa, amb accent musulmà, i apreciar la naturalesa que l'envolta.

La Platja de La Llosa és una zona d'arena unida a una altra formada per arena i cudols. És una platja verge amb una absència total d'edificacions i ens ofereix un passeig de fusta per a accedir-hi, recórrer-la i creuar el canal 'La Gola' per un pont amb il·luminació. És una platja situada a 3,5 km de la població, al costat de la zona humida de Marjal, i en ella sentiràs la pau que es genera pel seu aïllament del nucli urbà.

Té una longitud d'1 km i una amplària de 30 metres, el seu onatge és moderat i no es permet practicar nudisme en ella. Hem de ser respectuosos quan la visitem perquè la Platja de La Llosa està en una zona protegida, envoltada de vegetació i és la nostra responsabilitat no deixar residus ni contaminar.

Hi pots accedir fàcilment a peu des de La Llosa o anar amb cotxe per la N-340, la via més pròxima, i aparcar allí. La platja té servei de neteja i papereres llestes per al seu ús; el port esportiu més pròxim és el de Canet i el trobaràs a uns 9 km. Dona-li una oportunitat a aquesta platja verge i, en els dies en què busques la calma de la mar, acosta't a gaudir-la. Voldràs repetir!

# SERVEIS
Arena Fina Grava Accesible Vigilancia Marítima Juegos Deportivos Bolos Acceso Persona Movilidad Reducida Pasarelas Playa Abierta