La Pobla de Benifassà
La Pobla de Benifassà
La Pobla de Benifassà
La Pobla de Benifassà
La Pobla de Benifassà
La Pobla de Benifassà
La Pobla de Benifassà
La Pobla de Benifassà
La Pobla de Benifassà
La Pobla de Benifassà
La Pobla de Benifassà
La pobla de Benifassa

Blogs en video

La Pobla de Benifassà és una destinació de l'interior de Castelló que sorprén per la pau i tranquil·litat que desprén i que t'enamora amb cada racó. Aquesta localitat se situa entre el barranc de Bel i el barranc de la Font d’Enròs. Un lloc envoltat de naturalesa espectacular per a descobrir a través del senderisme. Vols saber-ne més?

Què veure en La Pobla de Benifassà

L'entorn que envolta la Pobla de Benifassà és un dels principals atractius, on trobaràs racons que et fascinaran. Una de les millors maneres de gaudir de la naturalesa en aquesta zona de la Comunitat Valenciana és perdent-se per les seues rutes senderistes.

Entre els seus imprescindibles, t'animem a endinsar-te en el Parc Natural de la Tinença de Benifassà, un meravellós lloc per a caminar y descobrir la ruta dels set pobles. Aquesta sendera recorre de forma circular els set pobles que conformen la Tinença de Benifassà, entre ells la Pobla de Benifassà. Durant aquest recorregut podràs contemplar la bellesa de la flora i la fauna del lloc. No t'ho pots perdre!

A part de naturalesa, la Pobla de Benifassà compta amb edificis i monuments emblemàtics, com el Monestir de Santa Maria de Benifassà, que va ser fundat per Jaume I l'any 1233, o l'antiga Llotja i l'Església de l'Assumpció. T'agradaria conéixer la seua història? Només has de fer un agradable passeig per la Pobla de Benifassà per a veure com es vivia en el passat i descobrir part de la seua cultura popular.

La Pobla de Benifassà ens sorprendrà a cada pas que fem perquè és un lloc amb una gran bellesa natural i cultural. En la Cova dels Rossegadors, per exemple, podràs trobar algunes pintures rupestres al costat de la presa de l'embassament d'Ulldecona. Així mateix, podràs passejar pel Jardí de Peter, que es troba just abans d'arribar a la Pobla de Benifassà. Ací trobaràs figures de colors, escultures i casetes que et teletransportaran a un món de fantasia.

La Pobla de Benifassà és un destí que enamora, sorprén i enganxa. Segur que voldràs tornar més d'una vegada.

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Cases rurals
Albergs turístics
Hotels
Campings
Empresa d'aventures
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Museus
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions