La Pobla de Benifassà

La Pobla de Benifassà

Main image

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empresa d'aventures
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Museus
Zones d'interior

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.
image
Si ets un addicte a les rutes senderistes d'interior, estàs d'enhorabona! Hui et mostrarem una de les més impressionants de la Comunitat Valenciana: la ruta de senderisme a l'arc de la Foradada i la cova de l’Aire, als límits de la província de Castelló amb Catalunya.
image
Els senders de Gran Recorregut són camins que pertanyen a la xarxa europea de senders. Estan senyalitzats de manera universal amb marques roges i blanques, tenen una longitud superior a 50 quilòmetres i transcorren per tota classe de sendes, senderes, canyades, camins i pistes. Es tracta de rutes ancestrals recuperades per al gaudi dels usuaris que les recorren.
image
Un dels paisatges més bonics de la Comunitat Valenciana és la Tinença de Benifassà, a Castelló. Els seus boscos frondosos, muntanyes, barrancs i preciosos senders conviden a l'esplai i a la recreació.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions