Pintures rupestres de la Cova dels Rossegadors

Main image

Multimèdia Gallery 

La Cova dels Rossegadors amaga vertaderes obres de l'art rupestre. Estàs convidat a descobrir-les!

Situada en el cor del Parc Natural de la Tinença de Benifassà y junt a l'embassament d'Ulldecona, trobem la Cova dels Rossegadors o Cova del Polvorí. Aquesta formació amaga joies de l'art rupestre en la bella destinació de l'interior de Castelló, La Pobla de Benifassà.

Si ens endinsem en la cova, podrem trobar més de 200 unitats de pintures que representen escenes de caça, amb figures humanes i arquers, escenes de domesticació i recol·lecció, així com representacions de cabres, cérvols, senglars i ocells. Aquestes pintures rupestres van ser declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 1998. La visita a aquesta obra d'art disposa de material de suport com pintures en 3D, siluetes imantades en mural i rèpliques d'utensilis. Tota una experiència que val la pena viure.

La Pobla de Benifassà és un lloc tranquil, ideal per a desconnectar i passejar pels seus carrers de cases de pedra amb portes verdes i blaves i adornades d'acolorides buganvilles. Te'n vens a conéixer els racons amb encant i el seu art rupestre?

Més informació

TIPUS

Protegits

Altres