Blogs en video

Et descobrim una destinació perfecta per a una escapada rural o natural, amb molt d'encant i el sabor de les delicioses cireres. Apunta la Salzadella en la teua ruta per la Comunitat Valenciana!


La Salzadella, al Baix Maestrat, en l'interessant interior de Castelló, és una destinació perfecta per als qui gaudeixen de les rutes i senderes o del turisme als espais naturals. I els gastroturistes també hi podran trobar molt a assaborir! Pren-ne bona nota i prepara la teua visita a aquest bonic municipi.

Què fer a la Salzadella

A la Salzadella no has de deixar de fer una ruta pel seu nucli urbà, de carrers estrets que revelen el seu origen àrab, parant-te a gaudir d'edificis i monuments com el Portal de la Bassa o el de les Coves, dos de les portes de la seua muralla medieval probablement construïdes en el s. XIII.

Tampoc has de perdre't la seua Plaça Mèxic, d'arquitectura indiana, la seua església parroquial del segle XVIII o les ermites de Santa Bàrbara, Sant Josep o Sant Antoni. El Calvari és una altra bonica zona per la qual passejar en la teua visita a la Salzadella.

La Festa de la Cirera, Art i Tradició de la Salzadella és l'excusa perfecta per a visitar a la primavera aquesta destinació, que es gaudeix entre visites guiades i teatre i música al carrer, sense oblidar la possibilitat d'adquirir aquesta deliciosa fruita i productes derivats d'exquisit sabor. Fins i tot els restaurants locals preparen receptes amb la cirera com a protagonista!

L'artesania i els oficis de la Salzadella també se celebraran en la Festa de la Cirera, on no faltaran espais i activitats per als més xicotets. A més, al febrer se celebren les festes majors, al juny les Festes de la Joventut i el fantàstic Dia de la Venda a l'agost.

Prepara't a recórrer les seues magnífiques rutes senderistes, especialment les de les oliveres mil·lenàries, la de la Font de Sant Albert o la de la Via Augusta i el Mas de la Teuleria. Descobreix tot el que t'espera a la Salzadella!

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Compres
Experiències
Festes
Oficines de Turisme

Propostes de viatge