Galeria Multimèdia

Descobreix tots els encants que s'amaguen a les comarques dels Ports i del Maestrat. Un racó ple de naturalesa, història, cultura i deliciosa gastronomia.

Si parlem de les comarques de Els Ports i El Maestrat, estem parlant de naturalesa en estat pur, de tradició, d'història, de cultura i d'una deliciosa gastronomia. Aquesta zona de la província de Castelló es caracteritza per tindre pobles tranquils, acollidors i amb racons tan màgics que seran capaços de transportar-te a altres èpoques.

El Ports és una comarca muntanyenca on es pot gaudir de la vida d'interior i descobrir un dels pobles més bonics d'Espanya, Morella. En aquesta comarca podràs viure experièncias inoblidables i endinsar-te en alguns racons encantadors com Sant Mateu, Forcall, Cinctorres, Herbers, Vilafranca i Zorita del Maestrazgo i el seu Santuari de la Balma. Ací trobaràs una infinitat de rutes senderistes i d'activitats d'aventura que et faran connectar d'una forma especial amb la naturalesa.

La comarca del Maestrat, dividida entre l'Alt Maestrat i El Baix Maestrat, està entre la mar i la muntanya. Ací trobaràs algunes de les cales més salvatges i de municipis amb tant encant com Peníscola, Alcalà de Xivert- Alcossebre, Benicarló i Vinaròs. Un entorn que val la pena visitar i conéixer per a gaudir de llocs tan màgics com la Serra d’Irta. Les muntanyes també destaquen en aquesta zona i, fins i tot, algunes rutes ens portaran a miradors des d'on contemplar la immensitat del Mediterrani. I què dir de la gastronomia! Aquest paradís dels llagostins, les carxofes, les carns… Vages on vages, no deixes de provar les seues delicioses receptes.

La Comunitat Valenciana amaga racons encantadors i tranquils on la naturalesa és la protagonista.

#CARACTERÍSTIQUES
Ruta
Des de Forcall a Benasal, pasant per Villores, Ortells, Palanques, Zorita del Maestrazgo, Herbés, Morella, Olocau del Rey, Castellfort, Villafranca del Cid, Alcalà de Xivert, La Salzadella, Sant Mateu, Catí o Albocàsser.
Mapa
map